Biertafel kopen met brouwerij kwaliteit?

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12 per pagina

1 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12 per pagina

1 artikel(en)

In welke afmetingen kan ik de biertafel kopen?

Wilt u een biertafel kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben biertafels en biersets van echte brouwerij kwaliteit. Dat wil zeggen dat de houten klaptafels en de bierbanken ontzettend stevig zijn en uitermate geschikt voor verhuurbedrijven.

Wij verkopen twee soorten biertafels, namelijk een biertafelset bestaande uit een tafel en twee bankjes en hoge biertafels. Beide biertafels hebben een stevig houten blad van 27 mm dik. Het onderstel van de biertafel is gemaakt van een stalen buizen frame met een diameter van 30 mm en is voorzien van een grijze hamerslag coating. Onder het frame zijn verstelbare poten aangebracht zodat je de biertafel altijd stevig kan neerzetten. Het onderstel van de biertafelset is gemaakt van een stevig stalen hoeklijn frame met een afmeting van 30 x 30 mm en is groen gepoedercoat.

Als u een biertafel wilt kopen wilt u natuurlijk wel weten wat de afmetingen daarvan zijn. De tafel van de biertafel set bestaat in ieder geval uit de populaire maat van 70 cm breed. De tafel en de bierbanken zijn voorzien van stapelbalken en zijn gemakkelijk opvouwbaar.

Biertafelset 70 cm afmetingen:

  • Biertafel afmetingen: 219,5 x 69,5 x 74 cm
  • Bierbank afmetingen: 219,5 x 25 x 46,5 cm
  • Dikte tafelblad en bank: 27 mm
  • Hoeklijn frame afmetingen: 30 x 30 mm

Hoge biertafel afmetingen:
  • Afmetingen: 219,5 x 60 x 111,5 cm
  • Dikte tafelblad: 27 mm
  • Diameter buizenframe: 30 mm
  • Onderstel voorzien van verstelbare poten


Ik wil een biertafel kopen? Wordt deze bezorgd?

U wilt een biertafel kopen en u wilt graag dat deze bezorgd wordt, dat kan. Wij leveren de biertafels franco in Nederland bij een minimaal orderbedrag van € 500,- exclusief btw (Waddeneilanden uitgezonderd). Zit u beneden het franco orderbedrag dan betaald u € 49,- transportkosten.

Biertafel kopen, hoe snel wordt die geleverd?

De biertafelsets zijn op het moment van schrijven bij ons uit voorraad leverbaar. Bekijk bij het product zelf of deze nog voorradig is. Als u bij ons op een werkdag voor 12 uur besteld en afrekent via iDeal dan wordt u bestelling de volgende werkdag geleverd.