Stackchair stapelstoelen met en zonder armleuning

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Page:
  1. 1
  2. 2

Stackchair stapelstoelen met en zonder armleuning

De stackchair stapelstoelen zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Je kunt natuurlijk kiezen uit diverse kleuren zoals zwart, blauw en rood maar het belangrijkste is de kwaliteit van het frame. Het gaat dan vooral om de dikte van het frame van de stackchair stapelstoelen. De stackchair stapelstoelen zijn namelijk in de omloop met verschillende frame diktes. Voor een goede stevige stackchair is een frame kwaliteit nodig met een dikte van 1,2 mm. Al onze stackchair stapelstoelen hebben dan ook een minimale frame dikte van 1,2 mm.

 

Stackchair stapelstoelen koppelingen

Onze stackchairs zijn verkrijgbaar met en zonder armleuning. De armleuning van de stackchair is uitgevoerd met een zachte armlegger zodat de armen comfortabel op de leuning liggen. De stoelen met en zonder armleuning zijn perfect te combineren in de rij. Wij adviseren wel de stoelen aan elkaar te koppelen met de daarvoor bestemde stackchair koppeling. Zo blijven de stoelen netjes in de rij staan en mocht er paniek uit breken dan worden de stoelen niet verschoven en blijven de looppaden begaanbaar.

 

Stackchair stapelstoel transportkarren

Onze eigen merk stackchair stapelstoelen kun je stapelen tot maximaal 18 stoelen. Wil je de stapel stoelen verrijden dan kan je daarvoor de speciale steekkar voor stackchairs gebruiken. Voor het verrijden van de stapel stoelen is het beter om stapels van 10 stuks te maken. Dat is wat makkelijker te hanteren dan een stapel van 18 stuks hoog. In bijvoorbeeld de opslag kun je de stoelen dan tot 18 hoog stapelen. Wil je graag grote aantallen verrijden dan kan je daar de speciale transportkar voor stackchairs voor gebruiken. In deze transportkar kun je 30 stoelen kwijt, verdeeld over 3 stapels van 10.

 

Snelle levering van de stackchair stapelstoelen

Al onze eigen merk stackchair stapelstoelen zijn in ons eigen magazijn op voorraad en kunnen wij daarom zeer snel uitleveren. Als je voor 12.00 uur besteld en betaald dan kunnen de stoelen de volgende werkdag geleverd worden. De stoelen zijn bij ons standaard erg scherp geprijsd maar wil je hele grote aantallen bestellen omdat je bijvoorbeeld een groothandel, zalencentrum of verhuurbedrijf bent. Vraag dan geheel vrijblijven een offerte aan. Dat kan via dit offerteformulier.