Is jouw terras al klaar voor de lente?

De koude dagen zijn geweest en de temperaturen zullen de komende maanden weer stijgen. Mooi weer om dus lange dagen op het terras te zitten. Lekker in de zon op een terrasje met een ijskoud biertje in je hand. Zit je liever niet in de zon dan kan je ook rustig in de schaduw, van de hitte bekomen onder de parasol. Dit komt goed uit want komende week komen bij ons weer de nieuwe parasols binnen.Horeca Parasol Jumbo 4x4 ecru

 

Toe aan een nieuwe horeca parasol?

Zijn jouw parasols toe aan vervanging? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Waarom zou je je parasol kunnen vervangen, dit kan zijn omdat ze bijvoorbeeld op zijn qua leeftijd of door schade. Heb je nou het idee dat niet de volledige parasol aan vervanging toe is maar alleen het doek, dan kan je natuurlijk ook alleen het doek vervangen. Dit zorgt er voor dat het terras weer een mooie frisse uitstraling krijgt. Ook kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om nieuwe doeken aan te schaffen om eens een ander kleurtje aan het terras te geven. Mocht je nou niet weten hoe je het doek van de parasol moet vervangen, dan kan je een kijkje nemen op de volgende link: Stappenplan horeca parasoldoek vervangen. Op deze pagina leggen wij je uit hoe je het doek moet vervangen.

Zwarte horeca parasol 5 meter rond

Kleuren en maten

De parasols die bij ons binnen komen zijn de zogeheten ‘Jumbo parasols’. Deze hebben een masthoogte van 374 cm (ingeklapt) en hebben een doorloophoogte van 210 cm. Deze mast heeft een aluminium frame. Het frame is bij bijna alle kleuren doek wit, alleen bij een zwart doek behoort een zilvergrijs frame. Daarnaast heeft de mast ook een push-up vergrendelingssysteem. Het doek is gemaakt van vocht- en vuilafstotend polyester. Bij de parasols zitten een beschermhoes en een tegel kruisvoet inbegrepen. De parasol is in verschillende kleuren beschikbaar.

  • Zwart
  • Ecru
  • Taupe
  • Blauw
  • Geel
  • Bordeaux rood
  • Groen

 

Ook zijn er verschillende maten beschikbaar:

  • Ø5 m rond
  • 5×5 m (alleen in het zwart)
  • 4×4 m

Doek horeca parasol zwart

Vragen?

De parasols die wij aanbieden zijn te vinden op onze site. Op onze website staat ook een uitgebreide productomschrijving. Naast een bezoek aan onze website ben je ook elke werkdag van harte welkom, tussen 9.00 uur en 17.00 uur, op ons adres aan de Van Weerden Poelmanweg 11 in Almelo. Op dit adres hebben wij een showroom van 4000 m2 die zeker de moeite waard is om eens te bekijken. Voor vragen zijn wij ook te bereiken via de mail, klantenservice@henryelferink.nl, en telefonisch, +31 (0)546 49 10 29.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *