De horeca parasols zijn binnen

Vanochtend zijn bij ons weer de nieuwe levering parasols binnen gekomen. Dit betekent dat er weer parasols in overvloed zijn. Nu de dagen langer worden en de temperatuur weer stijgt, komt het terras seizoen ook weer in zicht. Om jouw terras af te maken hoort daar natuurlijk een goede parasol bij. Wij hebben de horeca parasols in verschillende maten en kleuren beschikbaar. Deze parasol wordt geleverd inclusief een beschermhoes. Deze set bieden wij nu aan vanaf maar € 329,-. Wanneer je bij ons voor 12.00 uur een bestelling plaatst heb je jouw order al de volgende werkdag thuis.

 

Bekijk onze horeca parasols!

 Horeca Parasol Terras

Tijd voor iets nieuws?

Mochten jouw parasols aan vervanging toe zijn of wil je gewoon een nieuwe aanschaffen dan kan je bij ons terecht. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan parasols. Al vanaf € 329,- kan je bij ons al een complete set kopen inclusief beschermingshoes. Voor dit bedrag haal je naast alleen de parasol en de inbegrepen producten ook een frisse uitstraling in huis. De parasol is naast zijn uitstraling ook functioneel. De mast van de parasol heeft een hoogte van 394 cm (ingeklapt) en een doorloophoogte van 210 cm. Aan de mast zit ook een push-up vergrendeling. Het doek is van vocht- en vuilafstotend polyester. De doeken zijn beschikbaar in allerlei kleuren, van ecru tot groen tot bordeaux rood. Deze doeken zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar:

 • Zwart
 • Grijs
 • Ecru
 • Taupe
 • Blauw
 • Geel
 • Bordeaux rood
 • Groen

 

Daarnaast zijn ze beschikbaar in de volgende maten:

 • Ø5m rond
 • 5x5m (alleen in het zwart beschikbaar)
 • 4x4m

 

De parasols hebben bij alle kleuren grijs frame. 

Horeca Parasol bordeaux rood

 

Bijpassende producten voor de horeca parasol

Wat de aankoop van dit product compleet zou maken is een parasolverlichting, een betonpoer of een terrasverwarmer. Deze verlichting heeft vier LED lampen die werken op zonne-energie of op een 230 Volt aansluiting. De lampen zijn met klittenband te bevestigen aan het frame van de parasol. Als de parasol wordt ingeklapt kan je de verlichting gewoon laten zitten, dus heb je geen extra werk met ophangen en opruimen. Het solar oplaadblok wordt aan de bovenkant van de parasol met een sterke magneet bevestigd. Naast dit oplaadblok wordt er ook een oplader meegeleverd, waarmee de verlichting is bij te laden wat normaliter niet nodig is. De lampen van de verlichting zijn apart te schakelen met een schakelaar maar kunnen ook allemaal tegelijk aan of uit worden gezet met een afstandsbediening.

Parasolverlichting voor horeca parasolTerrasverwarmer Horeca Heat Glare

De betonpoer is handig om aan te schaffen. Dit omdat het zorgt voor extra stevigheid. Wil je jouw parasol in de grond plaatsen zonder beton te storten, dan kan dat met deze betonpoer. Graaf de betonpoer goed in, zorg dat deze goed waterpas staat en bevestig de parasol er bovenop. Zo heb je de parasolvoet mooi in de grond weggewerkt en staat de parasol stevig.

Betonvoet horeca parasol

Naast de verlichting en de betonpoer zou je ook een terrasverwarmer kunnen aanschaffen. De terrasverwarmer moet worden bevestigd aan de muur of onder de parasol en wordt aangesloten met een stekker. Deze terrasverwarmer geeft infra rood warmte af en tegelijkertijd ook een rode gloed waarmee het deels als verlichting dient.

 

Contact

Mocht je dus toe zijn aan een nieuwe parasol of een van onze andere producten, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op onze website of in onze showroom Dit kan tussen 9.00 uur en 17.00 uur aan de Van Weerden Poelmanweg 11 in Almelo. Bestel je de parasol voor 14.00 uur dan heb je hem de volgende werkdag in huis. Voor vragen over verzendingen verwijzen we je naar de site, https://henryelferink-horecagoederen.nl/verzenden-en-afhalen . Bij verdere vragen zijn wij ook te bereiken via de mail, klantenservice@henryelferink.nl, en telefonisch, +31 (0)546 49 10 29.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *