Horeca parasol met gratis parasolvoet

Een goede horeca parasol met een stevige aluminium frame met daarop een push-up vergrendeling. Het doek is van vocht- en vuilafstotend polyester. De parasol is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Naast alleen de parasol krijg je ook de beschermhoes en een tegel kruisvoet wanneer je deze bestelt. Dit bij elkaar bieden wij aan voor een prijs vanaf maar € 339,- waarmee wij de goedkoopste zijn.

Bekijk onze horeca parasols

Parasol taupe 5 rondParasolhoes

 

Deze parasol is ideaal voor een horeca terras. Door zijn stevige materiaal is dit namelijk een goede parasol, bestand tegen allerlei weersomstandigheden. De horeca parasol is door zijn stevige frame en de goede kwaliteit van het doek dus erg geschikt voor buiten op het terras.

Horeca Parasol 4x4 ecru

Verschillende varianten van de horeca parasol

Na een poos hebben parasols hun beste tijd gehad. Dit is dan een uitgelezen moment om nieuwe aan te schaffen. Je zou er op zo’n moment bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een andere kleur of een andere grootte te bestellen. Wij hebben de doeken namelijk op voorraad in verschillende kleuren maar ook in verschillende formaten. De doeken zijn dus in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, het frame is bij iedere kleur wit behalve bij een zwart doek. Bij het zwarte doek is het frame namelijk lichtgrijs. De doeken zijn beschikbaar in de kleuren:

 • Zwart
 • Ecru
 • Taupe
 • Blauw
 • Geel
 • Bordeaux rood
 • Groen

Daarnaast zijn de doeken zoals gezegd ook in verschillende maten beschikbaar:

 • 4x4m
 • ø5m rond
 • 5x5m (alleen in zwart)

 

Andere bijpassende producten

Om een terras nog aangenamer te maken is het misschien een idee om een parasolverlichting of een terrasverwarmer op te hangen. De parasolverlichting wordt door middel van klittenband bevestigd aan het frame van de parasol, het oplaadblok van de verlichting wordt met een sterke magneet aan de bovenkant van de parasol bevestigd. Naast de verlichting zou je ook een terrasverwarmer kunnen aanschaffen. De terrasverwarmer moet worden bevestigd aan de muur en wordt aangesloten met een stekker. Deze terrasverwarmer geeft infra rood warmte af en tegelijkertijd ook een rode gloed waarmee het deels als verlichting dient.

Terrasverwarmer Horeca

Parasolverlichting Horercaterras

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de terrasverwarmer en de parasolverlichting is het wellicht ook handig om een betonpoer aan te schaffen bij deze parasol. De betonpoer is handig om aan te schaffen. Dit omdat het zorgt voor extra stevigheid. Wil je jouw parasol in de grond plaatsen zonder beton te storten, dan kan dat met deze betonpoer. Graaf de betonpoer goed in, zorg dat deze goed waterpas staat en bevestig de parasol er bovenop. Zo heb je de parasolvoet mooi in de grond weggewerkt en staat de parasol stevig.

Betonpoer Horeca Parasol

Contact

Mocht je verder nog vragen hebben over parasols, terrasverwarmers of andere horecagoederen, dan kan je ons mailen, bellen of bezoeken op ons adres:

 

Horeca parasol 4×4, de ideale parasol voor op je terras

De horeca parasol 4×4 is de meest geziene variant onder de parasols. Wij bieden deze horeca parasol aan. Om de set compleet te maken worden daarbij een parasolhoes en een tegel kruisvoet gratis meegeleverd. Deze parasol heeft een aluminium frame met een push-up systeem. Het doek van de horeca parasol is gemaakt van polyester en is water- en vuilafstotend. Deze doeken zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De complete set van de horeca parasol 4×4 bieden wij aan voor maar € 339,-.

 

Bekijk onze horeca parasols 4×4!
 

 

De horeca parasol 4×4

De horeca parasol 4×4 is de ideale parasol voor op je terras. Deze 4×4 maat is namelijk een geschikte maat om bijvoorbeeld meerdere parasols naast elkaar te plaatsen. Doordat de parasols gemakkelijk naast elkaar geplaatst kunnen worden kan er gemakkelijk een groter gedeelte overdekt worden. Hierdoor kunnen mensen rustig in de schaduw genieten van hun hapje en drankje. De parasol heeft een stevig aluminium frame met een push-up systeem. Het doek is vuil- en waterafstotend, daarnaast zijn ze ook nog eens in verschillende kleuren beschikbaar. De doeken zijn in de volgende kleuren te verkrijgen:

 • Zwart
 • Ecru
 • Taupe
 • Blauw
 • Geel
 • Bordeaux rood
 • Groen

horeca parasol 4x4

Tijd voor vervanging

Soms is het tijd voor iets nieuws. Ook voor deze parasols komt er een moment dat ze vervangen moeten worden omdat ze bijvoorbeeld hun beste tijd wel hebben gehad. Het kan dan bijvoorbeeld zijn dat de complete parasol kapot is of alleen het doek smerig of vies is. Je kan op zo’n moment in plaats van een nieuwe kopen er ook voor kiezen om een los doek te kopen. Deze kan vervolgens gemakkelijk verwisseld worden met het oude doek. Mocht je nou niet weten hoe je het doek van de horeca parasol moet verwisselen dan kan je een kijkje nemen op onze site. Op https://henryelferink-horecagoederen.nl/blog/horeca-parasoldoek-vervangen/ kan je een stappenplan vinden voor het verwisselen van een doek. Op deze manier kan je gemakkelijk zelf alles doen.

Horeca parasol 4x4 zwart

Extra terrasdecoratie

Om de aankoop van een horeca parasol 4×4 echt compleet te maken is door bijvoorbeeld een betonpoer, parasolverlichting of een terrasverwarmer erbij te kopen. De betonpoer is handig om aan te schaffen bij aankoop van een parasol. Deze poer zorgt namelijk voor extra stevigheid. Wil je jouw parasol in de grond plaatsen zonder beton te storten, dan kan dat op deze manier. De betonpoer graaf je goed in en je plaatst de parasol er bovenop. Zo heb je de parasolvoet mooi in de grond weggewerkt en staat deze stevig.

 

De parasolverlichting wordt door middel van klittenband bevestigd aan het frame van de parasol. Het oplaadblok van de verlichting wordt met een sterke magneet aan de bovenkant van de parasol bevestigd. De verlichting werkt op zonne-energie maar werkt ook op een 230 Volt aansluiting. Naast de verlichting zou je ook een terrasverwarmer kunnen aanschaffen. De terrasverwarmer moet worden bevestigd aan de muur en wordt aangesloten met een stekker. Deze terrasverwarmer geeft warmte af en tegelijkertijd ook een rode gloed waarmee het deels als verlichting dient.

 

Vragen en contact

Als er verder nog vragen zijn over de horeca parasol 4×4 of over de andere terrasdecoraties, zijn wij te bereiken via de mail en telefonisch. Je kan ook altijd langskomen op ons bezoekadres:

 

 

De horeca parasols zijn binnen

Vanochtend zijn bij ons weer de nieuwe levering parasols binnen gekomen. Dit betekent dat er weer parasols in overvloed zijn. Nu de dagen langer worden en de temperatuur weer stijgt, komt het terras seizoen ook weer in zicht. Om jouw terras af te maken hoort daar natuurlijk een goede parasol bij. Wij hebben de horeca parasols in verschillende maten en kleuren beschikbaar. Deze parasol wordt geleverd inclusief een beschermhoes en een tegel kruisvoet. Deze set bieden wij nu aan vanaf maar € 339,-. Wanneer je bij ons voor 14.00 uur een bestelling plaatst heb je jouw order al de volgende werkdag thuis.

 

Bekijk onze horeca parasols!

 Horeca Parasol Terras

Tijd voor iets nieuws?

Mochten jouw parasols aan vervanging toe zijn of wil je gewoon een nieuwe aanschaffen dan kan je bij ons terecht. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan parasols. Al vanaf € 339,- kan je bij ons al een complete set kopen inclusief beschermingshoes en een tegel kruisvoet. Voor dit bedrag haal je naast alleen de parasol en de inbegrepen producten ook een frisse uitstraling in huis. De parasol is naast zijn uitstraling ook functioneel. De mast van de parasol heeft een hoogte van 394 cm (ingeklapt) en een doorloophoogte van 210 cm. Aan de mast zit ook een push-up vergrendeling. Het doek is van vocht- en vuilafstotend polyester. De doeken zijn beschikbaar in allerlei kleuren, van ecru tot groen tot bordeaux rood. Deze doeken zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar:

 • Zwart
 • Ecru
 • Taupe
 • Blauw
 • Geel
 • Bordeaux rood
 • Groen

 

Daarnaast zijn ze beschikbaar in de volgende maten:

 • Ø5m rond
 • 5x5m (alleen in het zwart beschikbaar)
 • 4x4m

 

De parasols hebben bij alle kleuren, op het zwarte doek na, een wit frame. Bij het zwarte doek heeft de parasol een lichtgrijs frame.

Horeca Parasol bordeaux rood

 

Bijpassende producten voor de horeca parasol

Wat de aankoop van dit product compleet zou maken is een parasolverlichting, een betonpoer of een terrasverwarmer. Deze verlichting heeft vier LED lampen die werken op zonne-energie of op een 230 Volt aansluiting. De lampen zijn met klittenband te bevestigen aan het frame van de parasol. Als de parasol wordt ingeklapt kan je de verlichting gewoon laten zitten, dus heb je geen extra werk met ophangen en opruimen. Het solar oplaadblok wordt aan de bovenkant van de parasol met een sterke magneet bevestigd. Naast dit oplaadblok wordt er ook een oplader meegeleverd, waarmee de verlichting is bij te laden wat normaliter niet nodig is. De lampen van de verlichting zijn apart te schakelen met een schakelaar maar kunnen ook allemaal tegelijk aan of uit worden gezet met een afstandsbediening.

Parasolverlichting voor horeca parasolTerrasverwarmer Horeca Heat Glare

De betonpoer is handig om aan te schaffen. Dit omdat het zorgt voor extra stevigheid. Wil je jouw parasol in de grond plaatsen zonder beton te storten, dan kan dat met deze betonpoer. Graaf de betonpoer goed in, zorg dat deze goed waterpas staat en bevestig de parasol er bovenop. Zo heb je de parasolvoet mooi in de grond weggewerkt en staat de parasol stevig.

Betonvoet horeca parasol

Naast de verlichting en de betonpoer zou je ook een terrasverwarmer kunnen aanschaffen. De terrasverwarmer moet worden bevestigd aan de muur of onder de parasol en wordt aangesloten met een stekker. Deze terrasverwarmer geeft infra rood warmte af en tegelijkertijd ook een rode gloed waarmee het deels als verlichting dient.

 

Contact

Mocht je dus toe zijn aan een nieuwe parasol of een van onze andere producten, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op onze website of in onze showroom Dit kan tussen 9.00 uur en 17.00 uur aan de Van Weerden Poelmanweg 11 in Almelo. Bestel je de parasol voor 14.00 uur dan heb je hem de volgende werkdag in huis. Voor vragen over verzendingen verwijzen we je naar de site, https://henryelferink-horecagoederen.nl/verzenden-en-afhalen . Bij verdere vragen zijn wij ook te bereiken via de mail, klantenservice@henryelferink.nl, en telefonisch, +31 (0)546 49 10 29.

 

Is jouw terras al klaar voor de lente?

De koude dagen zijn geweest en de temperaturen zullen de komende maanden weer stijgen. Mooi weer om dus lange dagen op het terras te zitten. Lekker in de zon op een terrasje met een ijskoud biertje in je hand. Zit je liever niet in de zon dan kan je ook rustig in de schaduw, van de hitte bekomen onder de parasol. Dit komt goed uit want komende week komen bij ons weer de nieuwe parasols binnen.Horeca Parasol Jumbo 4x4 ecru

 

Toe aan een nieuwe horeca parasol?

Zijn jouw parasols toe aan vervanging? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Waarom zou je je parasol kunnen vervangen, dit kan zijn omdat ze bijvoorbeeld op zijn qua leeftijd of door schade. Heb je nou het idee dat niet de volledige parasol aan vervanging toe is maar alleen het doek, dan kan je natuurlijk ook alleen het doek vervangen. Dit zorgt er voor dat het terras weer een mooie frisse uitstraling krijgt. Ook kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om nieuwe doeken aan te schaffen om eens een ander kleurtje aan het terras te geven. Mocht je nou niet weten hoe je het doek van de parasol moet vervangen, dan kan je een kijkje nemen op de volgende link: Stappenplan horeca parasoldoek vervangen. Op deze pagina leggen wij je uit hoe je het doek moet vervangen.

Zwarte horeca parasol 5 meter rond

Kleuren en maten

De parasols die bij ons binnen komen zijn de zogeheten ‘Jumbo parasols’. Deze hebben een masthoogte van 374 cm (ingeklapt) en hebben een doorloophoogte van 210 cm. Deze mast heeft een aluminium frame. Het frame is bij bijna alle kleuren doek wit, alleen bij een zwart doek behoort een zilvergrijs frame. Daarnaast heeft de mast ook een push-up vergrendelingssysteem. Het doek is gemaakt van vocht- en vuilafstotend polyester. Bij de parasols zitten een beschermhoes en een tegel kruisvoet inbegrepen. De parasol is in verschillende kleuren beschikbaar.

 • Zwart
 • Ecru
 • Taupe
 • Blauw
 • Geel
 • Bordeaux rood
 • Groen

 

Ook zijn er verschillende maten beschikbaar:

 • Ø5 m rond
 • 5×5 m (alleen in het zwart)
 • 4×4 m

Doek horeca parasol zwart

Vragen?

De parasols die wij aanbieden zijn te vinden op onze site. Op onze website staat ook een uitgebreide productomschrijving. Naast een bezoek aan onze website ben je ook elke werkdag van harte welkom, tussen 9.00 uur en 17.00 uur, op ons adres aan de Van Weerden Poelmanweg 11 in Almelo. Op dit adres hebben wij een showroom van 4000 m2 die zeker de moeite waard is om eens te bekijken. Voor vragen zijn wij ook te bereiken via de mail, klantenservice@henryelferink.nl, en telefonisch, +31 (0)546 49 10 29.

Garderoberek dubbelzijdig 60 haaks

Stevig vrijstaand garderoberek met 60 haken. De haken hebben geen scherpe randen en zijn mooi rond afgewerkt. Het garderoberek is via beide zijden te benaderen en wordt standaard geleverd met zwenkwielen, 2 geremde wielen en 2 ongeremde wielen.

Bekijk het garderoberek!

Het verrijdbare rek is 1 meter breed maar zeer gemakkelijk te koppelen tot de gewenste lengte en daarom te gebruiken om tijdelijke garderobe-ruimte te creëren maar het rek is ook ideaal om als vaste garderobe te gebruiken. De koppelstukken om de garderoberekken te koppelen worden ook standaard meegeleverd. Het garderoberek wordt gedemonteerd geleverd maar is heel eenvoudig te monteren.

Garderoberek verrijdbaar 60 haaks Garderoberek vrijstaand 60 haaks Garderoberek verrijdbaar 60 haaks

Garderoberek voordelen

 • Voorzien van 60 haken
 • Haken zijn rond afgewerkt, geen scherpe randen
 • Inclusief stickers met nummers van 1 t/m 60
 • Standaard voorzien van zwenkwielen
 • Grote zwenkwielen (ø 70mm)
 • Gemakkelijk te koppelen
 • Koppelstuk wordt standaard meegeleverd
 • Via beide zijden te benaderen
 • Voorzien van hoedenrek
 • Eenvoudig te monteren

Afmetingen

 • 102 cm breed
 • 60 cm diep
 • 165 cm hoog
 • hoogte onderste rij haken 127 cm
 • hoogte middelste rij haken 145 cm
 • hoogte bovenste rij haken 156 cm

 

Bij Henry Elferink Horecagoederen bent u voor de garderoberekken het voordeligst uit. De rekken zijn al verkrijgbaar voor € 179,- per stuk. Koopt u er 5 of meer dan kosten de rekken € 169,- per stuk, koopt u er 10 of meer dan kosten de rekken nog maar € 159,- per stuk. U kunt garderoberekken gemakkelijk online bestellen op henryelferink-horecagoederen.nl, besteld u voor 12.00 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd. Heeft u een orderwaarde lager dan € 500,- dan worden er transportkosten in rekening gebracht, boven de € 500,- wordt uw bestelling franco geleverd.

U kunt ook bij ons langskomen om uw bestelling af te halen, wij hebben namelijk eigen voorraad. Wij zijn gevestigd in Almelo aan de Van Weerden Poelmanweg 11.

 

Horeca parasoldoek vervangen

Soms moet het gebeuren, het oude parasoldoek is vaal, kapot of helemaal verweerd. Je kan gelukkig vrij eenvoudig het oude parasoldoek vervangen voor een nieuw doek zodat je horeca parasol er weer tiptop uitziet. De horeca parasoldoeken zijn op dit moment in de aanbiedingen bij Henry Elferink Horecagoederen. Lees hieronder het handige stappenplan: Parasoldoek vervangen.

Bekijk onze horeca parasoldoeken!

De horeca parasoldoeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in het rond en vierkant. De manier om het doek te vervangen is voor elk doek hetzelfde.

Horeca parasoldoek Jumbo Karin 4x4 meter vierkant ecru Horeca parasoldoek Jumbo Karin 5 meter rond taupe Horeca Parasol Jumbo groen 5 meter rond

Parasoldoek vervangen stappenplan

Het oude doek verwijderen

 1. Zorg dat de parasol is uitgeklapt.
 2. Haal de klittenband bevestigingen om de baleinen los.
 3. Klap de parasol in.
 4. Zitten er verstelbare verlengstukken aan het uiteinde van de baleinen? Draai deze dan los.
 5. Haal de doeksokken uit de baleinen.
 6. Draai de nok aan de bovenzijde van de parasol los en haal deze eraf.
 7. Trek het doek aan de bovenzijde van de mast van de parasol.

Het nieuwe doek aanbrengen

 1. Vouw het doek NIET op de grond uit, hierdoor wordt het parasoldoek erg vies.
  Leg het nieuwe doek aan de bovenzijde van de mast over de parasol.
 2. Schuif het doek recht over de baleinen.
 3. Bevestig de nok weer op de mast van de parasol.
 4. Bevestig de baleinen, eventueel met de verstelbare verlengstukken, in de doeksokken.
 5. Klap de parasol uit.
 6. Bevestig het doek met het klittenband om de baleinen.
 7. Controleer of het doek goed gespannen is. Is het doek te strak of te los gespannen? Verstel dan, indien mogelijk, de uiteinden van de baleinen.

Bij Henry Elferink Horecagoederen kunt u niet alleen horeca parasoldoeken kopen maar ook complete parasols. Deze zijn verkrijgbaar in het vierkant en in het rond en uiteraard in verschillende kleuren. De horeca parasols worden geleverd inclusief voet en beschermhoes.

U kunt de parasols en de parasoldoeken online bestellen maar ook rechtstreeks bij ons aan de zaak in Almelo. Hier heeft u de mogelijkheid om de horeca parasol in onze showroom te bekijken. Wij zijn gevestigd in Almelo aan de Van Weerden Poelmanweg 11. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0546-491029.

Horeca parasols in de aanbieding

De horeca parasols zijn nu bij Henry Elferink Horecagoederen in de aanbieding. De horeca parasols zijn verkrijgbaar in de afmetingen 4 x 4 meter en 5 meter rond en al vanaf € 299,- per stuk!

Bekijk onze horeca parasols!

De horeca parasols die wij leveren zijn grote en stevige parasols voor op het terras of in de tuin. De parasol wordt geleverd inclusief beschermhoes en een tegel kruisvoet. Het doek is vervaardigd uit vocht- en vuilafstotend polyester. Het frame is vervaardigd uit aluminium.

 

Grote horeca parasols van 4 x 4 meter en 5 meter rond

 • Kleur doek: verschillende kleuren leverbaar
 • Kleur frame: wit
 • Inclusief beschermhoes
 • Inclusief tegel kruisvoet
 • Met push-up vergrendelingssysteem
 • Vocht- en vuilafstotend polyester doek
 • Aluminium frame
 • Masthoogte: 394 cm
 • Doorloop hoogte 210 cm

 

Horeca parasols ecru 5 meter rond  Parasolhoes voor horeca parasolsHoreca parasols groen 5 meter rond

 

 

De horeca parasols zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, ecru, zwart, blauw en taupe. Het frame van de zwarte parasol is grijs en van de gekleurde horeca parasols is het frame wit. Het frame is gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht. Het doek is van een hoge kwaliteit polyester gemaakt en is vocht- en vuil afstotend.

 

Parasoldoeken

Is een parasol in de gewenste kleur niet meer voorradig dan kan het zijn dat er wel losse parasoldoeken in die gewenste kleur voorradig zijn. Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen namelijk de parasoldoeken verwisselen zodat u toch de pararol in de gewenste kleur heeft.

 

De horeca parasols met de afmeting 5 meter rond zijn bij ons ruim op voorraad en kunnen zeer snel geleverd worden. Heeft u de parasol voor 12 uur besteld? Dan heeft u het de volgende werkdag in huis. Onze parasols worden geleverd inclusief stevige beschermhoes en een tegel kruisvoet. Het is natuurlijk ook mogelijk om de parasol bij ons af te halen in Almelo aan de Van Weerden Poelmanweg 11.

 

U kunt uw bestelling tijdens onze openingstijden afhalen bij onze showroom in Almelo. Artikelen die voorradig zijn kunnen dezelfde dag nog afgehaald worden. Mocht een artikel niet voorradig zijn, dan wordt er duidelijk aangegeven wanneer u deze kunt afhalen. Bekijk ons adres en de openingstijden.

 

 

Doelgroep bepalen voor horecaondernemers

Veel horecaondernemers hebben een breed assortiment omdat ze zoveel mogelijk mensen naar hun zin willen maken. Het is juist beter dat je je gaat focussen op één bepaalde doelgroep zodat je gast je zaak herkent.

 

Doelgroep bepalen voor horecaondernemers

Bepalen van je doelgroep

Restaurants proberen voor iedereen een aanbod te hebben, daardoor benaderen ze een te brede doelgroep. Consumenten kiezen liever voor een gespecialiseerd restaurant, volgens de horecatrends 2015 hebben restaurants het daarom zwaar.

 

Voorbeeld

Een café restaurant heeft twee grote terrassen. Een terras aan de voorzijde en een groot terras aan de achterzijde. Je kan daar ontbijten, lunchen en dineren. Aan de voorzijde zit het terras vol met gasten die a la carte eten. Aan de achterzijde geniet een groep van een walking diner die bestaat uit 8 gangen en op het zelfde moment, op het zelfde terras, geniet een groep van een barbecue.

 

Dat er al in een walking diner als a la carte gegeten kan worden is al bijzonder, maar de menukaart heeft ook nog is 28 bladzijdes. Opvallend in dit voorbeeld is natuurlijk de grote keuze in aanbod.

 

Het restaurant zelf maakt het zich hiermee erg moeilijk. Het is met zo’n breed aanbod lastig om van alle aspecten de kwaliteit hoog te houden. Op het eerste gezicht lijkt zo’n groot aanbod positief maar voor de gast is dat niet zo. Het restaurant heeft door de afwezigheid van specialisatie geen duidelijk profiel en de ervaring van het eten in dit restaurant zal ook minder zijn dan wanneer de gast bij een specialist eet.

 

Wat zeg de theorie?

Het “5 krachten” concurrentiemodel van Michael Porter leert ons dat een breed aanbod ook vele directe concurrenten maakt. Maar ook alternatieve restaurants die een duidelijk profiel weten neer te zetten zijn een gevaar. Ook zij zullen dankzij een duidelijke profilering snel voorrang krijgen in de gedachtegang van de gast. Denk bijvoorbeeld aan het restaurant met de enorme lage prijzen, of het restaurant met perfect Italiaans eten, of die met de ongeëvenaarde sfeer.

Je wilt natuurlijk niet door de concurrentie verdrongen worden. Maar hoe doe je dit als jouw restaurant zich in een competitieve omgeving bevindt en de gast dus veel keuze en dus veel macht heeft.

 

Herrie in de keuken

Ik denk dat iedereen dit programma wel kent. In dit programma helpt Herman den Blijker noodlijdende restaurants weer op de rails te krijgen.

Hij creëert een ervaring door alle elementen zoals sfeer, muziek, uiterlijk en service op elkaar af te stemmen. Het afstemmen van deze elementen is een zeer belangrijk onderdeel van de strategie die Herman uitzet. Doordat al deze elementen in één lijn staan hebben ze een versterkend effect op elkaar. De som van de elementen is groter dan één enkel aspect. Dit maakt het voor de concurrenten moeilijk om te kopiëren.

Je ziet bijvoorbeeld dat Herman de menukaart verkleint. De koks kunnen zich dan beter concentreren op een aantal gerechten waardoor de kwaliteit hiervan omhoog gaat. Maar hoe weet Herman nou welke gerechten hij moeten kiezen en welke sfeer, prijzen en promotie hij moet neerzetten?

Dit is erg belangrijk voor de koers van het restaurant maar helaas komt dit niet zo sterk naar voren in het programma. Je moet je doelgroep bepalen, welke gast neemt het restaurant als uitgangspunt.

Welke potentiele gasten wonen er in de omgeving? Welke restaurants zijn er al in de omgeving? Waar is het meeste vraag naar? Welke vraag uit de markt kunnen wij voorzien in hun behoefte?

 

Pas na deze doelgroep-bepaling kan een restaurant, net als Herman, een eenduidige strategie opstellen waarbij alle elementen in lijn zijn voor een onvergetelijke ervaring voor de klant.

Waarom moet je een doelgroep bepalen?

 • Wanneer je een breed aanbod hebt, kun je vaak van alles een beetje maar ben je nergens ontzettend sterk in. Het is dan moeilijk om het restaurant te branden en om tegen specialisten te concurreren.
 • Wanneer je een doelgroep hebt dan kom je erachter wat de wensen en behoeften van ze zijn.
 • Door je producten en diensten af te stemmen op je doelgroep wordt je kans op succes het grootst.
 • Wanneer je je horecaonderneming gaat promoten, dan zal dat een stuk makkelijker gaan omdat je precies weet waar en voor wie je promoot.
 • Je kunt je beter onderscheiden ten opzichte van de concurrenten.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je als restaurant meerde doelgroepen hebt. Dit is geen probleem, als je de doelgroepen maar splits in meerdere subgroepen en daar je aanbod op richt.

 

Hoe moet je je doelgroep bepalen?

Het lijstje hieronder kun je gebruiken om je doelgroep te bepalen. Heb je al een lijst van gasten? Dan kun je deze lijst gebruiken om je huidige bestand te analyseren en misschien kom je wel op nieuwe ideeën.

  1. In welke regio, stad of wijk wonen je gasten?
  2. In welke levensfase zitten je gasten? Richt je je op de gepensioneerden? Op jonge gezinnen? Starters?
  3. Wat voor inkomen hebben je gasten? Hoog, normaal of laag?
  4. Hoe hoog zijn je gasten opgeleid? MBO,HBO,WO?
  5. Wat voor levensstijl hebben deze mensen?
  6. Wat voor type mensen denk jij naar je zaak te kunnen trekken?
  7. Is jouw zaak geschikt voor de zakelijke klant of de consument?
  8. Waar werken je gasten?
  9. Waar winkelen je gasten?

 

Laten weten wat jouw doelgroep is en hoe die je hebt gekozen.

Dat kan door hieronder je reactie te plaatsen.

 

Horeca afzuigkap met 50% korting

Horeca afzuigkap compleet met motor, schakelaar, verlichting en filters en ook nog is 50% korting. Bij Henry Elferink Horecagoederen zijn ze op voorraad en kunnen de horeca afzuigkappen dus heel snel geleverd worden. Dit kan al met 1-2 werkdagen.

 

Bekijk onze horeca afzuigkappen!

 

De horeca afzuigkap die wij hebben is compleet afgemonteerd en voorzien van het volgende:

 • Ingebouwde motor
 • Antivet rvs labyrint filters met rondom een rand om de vetten op te vangen
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar met 8 standen
 • TL verlichting over de hele lengte van de afzuigkap
 • Vet aftap punt

horeca afzuigkap met schakelaar horeca afzuigkap met verlichting horeca afzuigkap met motorhoreca afzuigkap afmetingen

De motor is in het midden van de afzuigkap, verticaal geplaatst. De labyrint filters zijn rondom voorzien van een rand om de vetten op te vangen. In de afzuigkap zelf zit een vet aftap punt gemonteerd zodat het vet gemakkelijk afgevoerd kan worden.

Horeca afzuigkap in verschillende afmetingen

 

Prijzen

De complete afzuigkappen zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, namelijk:

Specificaties

Horeca afzuigkap 1 meter breed

 • Capaciteit: 1500 m3 per uur
 • Voorzien van 2 filters van 400 x 500 mm
 • Afmetingen: 1000 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Horeca afzuigkap 1,5 meter breed

 • Capaciteit: 1500 m3 per uur
 • Voorzien van 3 filters van 500 x 500 mm
 • Afmetingen: 1500 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Horeca afzuigkap 2 meter breed

 • Capaciteit: 2500 m3 per uur
 • Voorzien van 4 filters van 500 x 500 mm
 • Afmetingen: 2000 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Horeca afzuigkap 2,5 meter beed

 • Capaciteit: 2500 m3 per uur
 • Voorzien van 5 filters van 500 x 500 mm
 • Afmetingen: 2500 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Doordat wij de afzuigkappen uit eigen voorraad leveren kunnen wij zeer snel leveren. De afzuigkappen kunnen al met 1 werkdag geleverd worden. Bekijk al onze horeca afzuigkappen online of kom langs bij ons in de showroom aan de Van Weerden Poelmanweg 11 te Almelo.

Professionele afzuigkappen met 50% korting!

Bent u op zoek naar een professionele afzuigkap voor de horeca? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben compleet afgemonteerde afzuigkappen in verschillende afmetingen op voorraad en nu met 50% korting! 

Bekijk onze afzuigkappen!

 

De afzuigkappen zijn compleet afgemonteerd en voorzien van het volgende:

 

 • Ingebouwde motor
 • Antivet rvs labyrint filters met rondom een rand om de vetten op te vangen
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar met 8 standen
 • TL verlichting over de hele lengte van de afzuigkap

complete-afzuigkap-met-motor-en-verlichting-01 complete-afzuigkap-met-motor-en-verlichting-06 complete-afzuigkap-met-motor-en-verlichting-09

De motor is in het midden van de afzuigkap, verticaal geplaatst. De labyrint filters zijn rondom voorzien van een rand om de vetten op te vangen. In de afzuigkap zelf zit een vet aftap punt gemonteerd zodat het vet gemakkelijk afgevoerd kan worden.

 

Prijzen

De complete afzuigkappen zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, namelijk:

Specificaties

Horeca afzuigkap 1 meter breed

 • Capaciteit: 1500 m3 per uur
 • Voorzien van 2 filters van 400 x 500 mm
 • Afmetingen: 1000 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Horeca afzuigkap 1,5 meter breed

 • Capaciteit: 1500 m3 per uur
 • Voorzien van 3 filters van 500 x 500 mm
 • Afmetingen: 1500 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Horeca afzuigkap 2 meter breed

 • Capaciteit: 2500 m3 per uur
 • Voorzien van 4 filters van 500 x 500 mm
 • Afmetingen: 2000 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Horeca afzuigkap 2,5 meter beed

 • Capaciteit: 2500 m3 per uur
 • Voorzien van 5 filters van 500 x 500 mm
 • Afmetingen: 2500 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Doordat wij de afzuigkappen uit eigen voorraad leveren kunnen wij zeer snel leveren. De afzuigkappen kunnen al met 1 werkdag geleverd worden. Bekijk al onze horeca afzuigkappen online of kom langs bij ons in de showroom aan de Van Weerden Poelmanweg 11 te Almelo.