RVS werktafel voor professioneel gebruik

Een kwalitatief hoogstaande RVS werktafel is onmisbaar in elke horeca keuken. Daarom bieden we je bij Henry Elferink Horecagoederen een zeer uitgebreid assortiment aan RVS werktafels met allerlei opties. Door verschillende maten aan te bieden is er voor iedere keuken wat wils. Ook zijn de werkbanken te verkrijgen met zwenkwielen. Een RVS werktafel op maat is bij ons ook te realiseren.

Bekijk onze RVS werktafels

RVS werktafel

Dit is een RVS werkbank met onderblad. Een onderblad is handig om spullen op te bewaren, denk aan bijvoorbeeld pannen. Zo kun je werken met meer ruimte en hou je het voor jezelf overzichtelijker. 

Alle opties bij een RVS werktafel

RVS werktafels zijn er in allerlei soorten en maten. Deze horeca werktafel kan naast alleen een werkblad ook nog vele andere dingen bevatten. Zo heb je onder andere RVS werktafels met:

 • Onderblad
 • Achteropstand
 • Wandplanken
 • Schuifdeuren
 • Lades
 • Zwenkwielen
 • Snijblad
 • Alleen een werkblad

Al deze opties zijn ook nog eens te combineren. Wil je bijvoorbeeld een RVS werktafel met onderblad én achteropstand? Geen probleem. Natuurlijk kun je een onderblad ook combineren met lades, schuifdeuren en nog veel meer. 

RVS werktafel met onderblad en achteropstand 

Hier zie je een voorbeeld van zo’n combinatie. Een achteropstand is handig als je van plan bent om de RVS werktafel tegen een wand te plaatsen. De achteropstand voorkomt dan dat je verse producten tegen de wand aankomen. Dat is natuurlijk beter voor de hygiëne. 

Elke horeca keuken heeft natuurlijk een andere afmeting. Daarom hebben we in ons assortiment vele verschillende maten. Onze RVS werktafels hebben we in onder andere de volgende afmetingen: (lengte x breedte x hoogte)

 • 890 x 700 x 870-905 mm
 • 1000 x 700 x 870-905 mm
 • 1100 x 700 x 870-905 mm
 • 1200 x 700 x 870-905 mm
 • 1300 x 700 x 870-905 mm
 • 1390 x 700 x 870-905 mm
 • 1500 x 700 x 870-905 mm
 • 1600 x 700 x 870-905 mm
 • 1700 x 700 x 870-905 mm
 • 1800 x 700 x 870-905 mm
 • 1890 x 700 x 870-905 mm
 • 2000 x 700 x 870-905 mm
 • Een RVS werktafel op maat

Wanneer je een RVS werktafel op maat nodig hebt kunnen wij dat voor je realiseren. Neem gerust contact met ons op om met ons te overleggen over de gewenste afmetingen. 

Wieltjes bij de RVS werktafel

Zwenkwiel geremdZwenkwiel ongeremd

Bij de RVS werkbanken kun je als optie ook kiezen om er zwenkwielen bij te bestellen. Deze heb je in geremde zwenkwielen en ongeremde zwenkwielen. Dit is handig als de werktafel regelmatig verplaatst. Ook is het handig om de RVS tafel te verplaatsen om bijvoorbeeld de grond schoon te maken. Met behulp van de geremde zwenkwielen zet je de RVS werktafel vast op zijn plek. Je kunt de werkbank dan weer verplaatsen als je de remmen omhoog doet. 

RVS werktafel in hoek

RVS werktafel hoekmodel

Hier zie je een RVS werktafel in hoekmodel. Het is handig om dit hoekmodel in de hoek te plaatsen en zo te verbinden met twee andere RVS werktafels. Zo heb je een ruime werkplek en maak je optimaal gebruik van de ruimte in je keuken. De poten zijn in hoogte verstelbaar en zo perfect af te stellen op andere werkbanken. Het werkgedeelte van het hoekmodel bevat geen rechte hoek, zo kun je fijner werken. Ook heeft het hoekmodel een onderblad. Deze is ook in hoogte te verstellen en zo af te stemmen op de andere onderbladen van andere RVS werktafels. Hiermee kun je gemakkelijk producten op het onderblad plaatsen om ze vervolgens te gebruiken op het RVS werkblad. 

RVS werktafel met snijblad

RVS werktafel met snijblad

Een RVS werktafel met snijblad bevat in plaats van een RVS werkblad een grote uitneembare snijplank. Omdat de plank uitneembaar is, is hij eenvoudig te reinigen. Ook deze werktafel is weer afstelbaar op andere werktafels, zodat ze van dezelfde hoogte zijn. Deze RVS werktafel met snijblad is handig voor horeca ondernemingen die veel verse producten snijden. Denk aan groenten, vlees en vis. Het onderblad en de poten zijn ook weer verstelbaar. 

Hoogwaardige kwaliteit RVS

Er zijn verschillende soorten roestvrijstaal. Onze werktafel bevatten het meest geschikte RVS voor de foodservice industrie en in het bijzonder de professionele keukens, namelijk het RVS materiaal AISI 304 18/8-10. 

Roestvrijstaal wordt afhankelijk van zijn structuur onderverdeeld in verschillende series. Namelijk de 200-, 300- en de 400 serie. Om een staallegering aan te merken als roestvrijstaal moet het chroomgehalte minstens 11% zijn. Chroom beschermd staal tegen corrosie, het vormt een oxidelaag die voorkomt dat het staal gaat roesten. 

AISI 304 roestvrijstaal heeft een chroomgehalte van 18% – 20% en biedt dus een betere bescherming dan de 200 serie roestvrijstaal met een chroomgehalte van 16% – 18%. De 400 serie heeft een chroomgehalte van maximaal 18% en bied dus ook een mindere bescherming dan de 300 serie. Een andere eigenschap van de 400 serie is dat het een goede warmte geleider is wat natuurlijk nadelig is voor de koelapparatuur.

Hieruit kun je concluderen dat de AISI 304 de beste keuze is qua RVS. Natuurlijk zijn er goedkopere werkbanken dan de RVS werktafels met deze kwaliteit RVS. Deze hebben dan vaak een 200 serie RVS. Echter is het niet verstandig om te kiezen voor een goedkopere werkbank met een kwalitatief minder RVS materiaal. Deze geeft aanzienlijk minder bescherming tegen roest. En het laatste wat je wil is dat je verse producten worden aangetast door roest. 

Contact

Heb je nog verdere vragen over onze RVS werktafels? Of heb je professioneel advies nodig bij de keuze van een passende RVS werkbank voor jouw horeca onderneming? Dan kan je ons mailen, bellen of bezoeken op ons adres:

 

Horeca parasol met gratis parasolhoes

Een goede horeca parasol met een stevige aluminium frame met daarop een push-up vergrendeling. Het doek is van vocht- en vuilafstotend polyester. De parasol is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Naast alleen de parasol krijg je ook de beschermhoes wanneer je deze bestelt. Dit bij elkaar bieden wij aan voor een prijs vanaf maar € 329,- waarmee wij de goedkoopste zijn.

Bekijk onze horeca parasols

Parasol taupe 5 rondParasolhoes

 

Deze parasol is ideaal voor een horeca terras. Door zijn stevige materiaal is dit namelijk een goede parasol, bestand tegen allerlei weersomstandigheden. De horeca parasol is door zijn stevige frame en de goede kwaliteit van het doek dus erg geschikt voor buiten op het terras.

Horeca Parasol 4x4 ecru

Verschillende varianten van de horeca parasol

Na een poos hebben parasols hun beste tijd gehad. Dit is dan een uitgelezen moment om nieuwe aan te schaffen. Je zou er op zo’n moment bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een andere kleur of een andere grootte te bestellen. Wij hebben de doeken namelijk op voorraad in verschillende kleuren maar ook in verschillende formaten. De doeken zijn dus in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, het frame is tegenwoordig bij iedere kleur grijs net zoals bij een zwart doek. Bij het zwarte doek was het frame namelijk altijd al lichtgrijs. De doeken zijn beschikbaar in de kleuren:

 • Zwart
 • Grijs
 • Ecru
 • Taupe
 • Blauw
 • Geel
 • Bordeaux rood
 • Groen

Daarnaast zijn de doeken zoals gezegd ook in verschillende maten beschikbaar:

 • 3x3m
 • 4x4m
 • ø5m rond
 • 5x5m (alleen in zwart)

 

Andere bijpassende producten

Om een terras nog aangenamer te maken is het misschien een idee om een parasolverlichting of een terrasverwarmer op te hangen. De parasolverlichting wordt door middel van klittenband bevestigd aan het frame van de parasol, het oplaadblok van de verlichting wordt met een sterke magneet aan de bovenkant van de parasol bevestigd. Naast de verlichting zou je ook een terrasverwarmer kunnen aanschaffen. De terrasverwarmer moet worden bevestigd aan de muur en wordt aangesloten met een stekker. Deze terrasverwarmer geeft infra rood warmte af en tegelijkertijd ook een rode gloed waarmee het deels als verlichting dient.

Terrasverwarmer Horeca

Parasolverlichting Horercaterras

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de terrasverwarmer en de parasolverlichting is het wellicht ook handig om een betonpoer aan te schaffen bij deze parasol. De betonpoer is handig om aan te schaffen. Dit omdat het zorgt voor extra stevigheid. Wil je jouw parasol in de grond plaatsen zonder beton te storten, dan kan dat met deze betonpoer. Graaf de betonpoer goed in, zorg dat deze goed waterpas staat en bevestig de parasol er bovenop. Zo heb je de parasolvoet mooi in de grond weggewerkt en staat de parasol stevig.

Betonpoer Horeca Parasol

Contact

Mocht je verder nog vragen hebben over parasols, terrasverwarmers of andere horecagoederen, dan kan je ons mailen, bellen of bezoeken op ons adres:

 

Horeca parasol 4×4, de ideale parasol voor op je terras

De horeca parasol 4×4 is de meest geziene variant onder de parasols. Wij bieden deze horeca parasol aan. Om de set compleet te maken wordt daarbij een parasolhoes  meegeleverd. De parasolvoet kun je in het bestelproces kiezen, we hebben namelijk verschillende soorten. Deze parasol heeft een aluminium frame met een push-up systeem. Het doek van de horeca parasol is gemaakt van polyester en is water- en vuilafstotend. Deze doeken zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De horeca parasol 4×4 bieden wij aan voor maar € 349,-.

 

Bekijk onze horeca parasols 4×4!
 

 

De horeca parasol 4×4

De horeca parasol 4×4 is de ideale parasol voor op je terras. Deze 4×4 maat is namelijk een geschikte maat om bijvoorbeeld meerdere parasols naast elkaar te plaatsen. Doordat de parasols gemakkelijk naast elkaar geplaatst kunnen worden kan er gemakkelijk een groter gedeelte overdekt worden. Hierdoor kunnen mensen rustig in de schaduw genieten van hun hapje en drankje. De parasol heeft een stevig aluminium frame met een push-up systeem. Het doek is vuil- en waterafstotend, daarnaast zijn ze ook nog eens in verschillende kleuren beschikbaar. De doeken zijn in de volgende kleuren te verkrijgen:

 • Zwart
 • Grijs
 • Ecru
 • Taupe
 • Blauw
 • Geel
 • Bordeaux rood
 • Groen

Horeca parasol 4x4

Tijd voor vervanging

Soms is het tijd voor iets nieuws. Ook voor deze parasols komt er een moment dat ze vervangen moeten worden omdat ze bijvoorbeeld hun beste tijd wel hebben gehad. Het kan dan bijvoorbeeld zijn dat de complete parasol kapot is of alleen het doek smerig of vies is. Je kan op zo’n moment in plaats van een nieuwe kopen er ook voor kiezen om een los doek te kopen. Deze kan vervolgens gemakkelijk verwisseld worden met het oude doek. Mocht je nou niet weten hoe je het doek van de horeca parasol moet verwisselen dan kan je een kijkje nemen op onze site. Op https://henryelferink-horecagoederen.nl/blog/horeca-parasoldoek-vervangen/ kan je een stappenplan vinden voor het verwisselen van een doek. Op deze manier kan je gemakkelijk zelf alles doen.

Horeca parasol 4x4 zwart

Extra terrasdecoratie

Om de aankoop van een horeca parasol 4×4 echt compleet te maken is door bijvoorbeeld een betonpoer, parasolverlichting of een terrasverwarmer erbij te kopen. De betonpoer is handig om aan te schaffen bij aankoop van een parasol. Deze poer zorgt namelijk voor extra stevigheid. Wil je jouw parasol in de grond plaatsen zonder beton te storten, dan kan dat op deze manier. De betonpoer graaf je goed in en je plaatst de parasol er bovenop. Zo heb je de parasolvoet mooi in de grond weggewerkt en staat deze stevig.

 

De parasolverlichting wordt door middel van klittenband bevestigd aan het frame van de parasol. Het oplaadblok van de verlichting wordt met een sterke magneet aan de bovenkant van de parasol bevestigd. De verlichting werkt op zonne-energie maar werkt ook op een 230 Volt aansluiting. Naast de verlichting zou je ook een terrasverwarmer kunnen aanschaffen. De terrasverwarmer moet worden bevestigd aan de muur en wordt aangesloten met een stekker. Deze terrasverwarmer geeft warmte af en tegelijkertijd ook een rode gloed waarmee het deels als verlichting dient.

 

Vragen en contact

Als er verder nog vragen zijn over de horeca parasol 4×4 of over de andere terrasdecoraties, zijn wij te bereiken via de mail en telefonisch. Je kan ook altijd langskomen op ons bezoekadres:

 

 

De horeca parasols zijn binnen

Vanochtend zijn bij ons weer de nieuwe levering parasols binnen gekomen. Dit betekent dat er weer parasols in overvloed zijn. Nu de dagen langer worden en de temperatuur weer stijgt, komt het terras seizoen ook weer in zicht. Om jouw terras af te maken hoort daar natuurlijk een goede parasol bij. Wij hebben de horeca parasols in verschillende maten en kleuren beschikbaar. Deze parasol wordt geleverd inclusief een beschermhoes. Deze set bieden wij nu aan vanaf maar € 329,-. Wanneer je bij ons voor 12.00 uur een bestelling plaatst heb je jouw order al de volgende werkdag thuis.

 

Bekijk onze horeca parasols!

 Horeca Parasol Terras

Tijd voor iets nieuws?

Mochten jouw parasols aan vervanging toe zijn of wil je gewoon een nieuwe aanschaffen dan kan je bij ons terecht. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan parasols. Al vanaf € 329,- kan je bij ons al een complete set kopen inclusief beschermingshoes. Voor dit bedrag haal je naast alleen de parasol en de inbegrepen producten ook een frisse uitstraling in huis. De parasol is naast zijn uitstraling ook functioneel. De mast van de parasol heeft een hoogte van 394 cm (ingeklapt) en een doorloophoogte van 210 cm. Aan de mast zit ook een push-up vergrendeling. Het doek is van vocht- en vuilafstotend polyester. De doeken zijn beschikbaar in allerlei kleuren, van ecru tot groen tot bordeaux rood. Deze doeken zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar:

 • Zwart
 • Grijs
 • Ecru
 • Taupe
 • Blauw
 • Geel
 • Bordeaux rood
 • Groen

 

Daarnaast zijn ze beschikbaar in de volgende maten:

 • Ø5m rond
 • 5x5m (alleen in het zwart beschikbaar)
 • 4x4m

 

De parasols hebben bij alle kleuren grijs frame. 

Horeca Parasol bordeaux rood

 

Bijpassende producten voor de horeca parasol

Wat de aankoop van dit product compleet zou maken is een parasolverlichting, een betonpoer of een terrasverwarmer. Deze verlichting heeft vier LED lampen die werken op zonne-energie of op een 230 Volt aansluiting. De lampen zijn met klittenband te bevestigen aan het frame van de parasol. Als de parasol wordt ingeklapt kan je de verlichting gewoon laten zitten, dus heb je geen extra werk met ophangen en opruimen. Het solar oplaadblok wordt aan de bovenkant van de parasol met een sterke magneet bevestigd. Naast dit oplaadblok wordt er ook een oplader meegeleverd, waarmee de verlichting is bij te laden wat normaliter niet nodig is. De lampen van de verlichting zijn apart te schakelen met een schakelaar maar kunnen ook allemaal tegelijk aan of uit worden gezet met een afstandsbediening.

Parasolverlichting voor horeca parasolTerrasverwarmer Horeca Heat Glare

De betonpoer is handig om aan te schaffen. Dit omdat het zorgt voor extra stevigheid. Wil je jouw parasol in de grond plaatsen zonder beton te storten, dan kan dat met deze betonpoer. Graaf de betonpoer goed in, zorg dat deze goed waterpas staat en bevestig de parasol er bovenop. Zo heb je de parasolvoet mooi in de grond weggewerkt en staat de parasol stevig.

Betonvoet horeca parasol

Naast de verlichting en de betonpoer zou je ook een terrasverwarmer kunnen aanschaffen. De terrasverwarmer moet worden bevestigd aan de muur of onder de parasol en wordt aangesloten met een stekker. Deze terrasverwarmer geeft infra rood warmte af en tegelijkertijd ook een rode gloed waarmee het deels als verlichting dient.

 

Contact

Mocht je dus toe zijn aan een nieuwe parasol of een van onze andere producten, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op onze website of in onze showroom Dit kan tussen 9.00 uur en 17.00 uur aan de Van Weerden Poelmanweg 11 in Almelo. Bestel je de parasol voor 14.00 uur dan heb je hem de volgende werkdag in huis. Voor vragen over verzendingen verwijzen we je naar de site, https://henryelferink-horecagoederen.nl/verzenden-en-afhalen . Bij verdere vragen zijn wij ook te bereiken via de mail, klantenservice@henryelferink.nl, en telefonisch, +31 (0)546 49 10 29.

 

Is jouw terras al klaar voor de lente?

De koude dagen zijn geweest en de temperaturen zullen de komende maanden weer stijgen. Mooi weer om dus lange dagen op het terras te zitten. Lekker in de zon op een terrasje met een ijskoud biertje in je hand. Zit je liever niet in de zon dan kan je ook rustig in de schaduw, van de hitte bekomen onder de parasol. Dit komt goed uit want komende week komen bij ons weer de nieuwe parasols binnen.Horeca Parasol Jumbo 4x4 ecru

 

Toe aan een nieuwe horeca parasol?

Zijn jouw parasols toe aan vervanging? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Waarom zou je je parasol kunnen vervangen, dit kan zijn omdat ze bijvoorbeeld op zijn qua leeftijd of door schade. Heb je nou het idee dat niet de volledige parasol aan vervanging toe is maar alleen het doek, dan kan je natuurlijk ook alleen het doek vervangen. Dit zorgt er voor dat het terras weer een mooie frisse uitstraling krijgt. Ook kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om nieuwe doeken aan te schaffen om eens een ander kleurtje aan het terras te geven. Mocht je nou niet weten hoe je het doek van de parasol moet vervangen, dan kan je een kijkje nemen op de volgende link: Stappenplan horeca parasoldoek vervangen. Op deze pagina leggen wij je uit hoe je het doek moet vervangen.

Zwarte horeca parasol 5 meter rond

Kleuren en maten

De parasols die bij ons binnen komen zijn de zogeheten ‘Jumbo parasols’. Deze hebben een masthoogte van 374 cm (ingeklapt) en hebben een doorloophoogte van 210 cm. Deze mast heeft een aluminium frame. Het frame is bij bijna alle kleuren doek wit, alleen bij een zwart doek behoort een zilvergrijs frame. Daarnaast heeft de mast ook een push-up vergrendelingssysteem. Het doek is gemaakt van vocht- en vuilafstotend polyester. Bij de parasols zitten een beschermhoes en een tegel kruisvoet inbegrepen. De parasol is in verschillende kleuren beschikbaar.

 • Zwart
 • Ecru
 • Taupe
 • Blauw
 • Geel
 • Bordeaux rood
 • Groen

 

Ook zijn er verschillende maten beschikbaar:

 • Ø5 m rond
 • 5×5 m (alleen in het zwart)
 • 4×4 m

Doek horeca parasol zwart

Vragen?

De parasols die wij aanbieden zijn te vinden op onze site. Op onze website staat ook een uitgebreide productomschrijving. Naast een bezoek aan onze website ben je ook elke werkdag van harte welkom, tussen 9.00 uur en 17.00 uur, op ons adres aan de Van Weerden Poelmanweg 11 in Almelo. Op dit adres hebben wij een showroom van 4000 m2 die zeker de moeite waard is om eens te bekijken. Voor vragen zijn wij ook te bereiken via de mail, klantenservice@henryelferink.nl, en telefonisch, +31 (0)546 49 10 29.

Garderoberek dubbelzijdig 60 haaks

Stevig vrijstaand garderoberek met 60 haken. De haken hebben geen scherpe randen en zijn mooi rond afgewerkt. Het garderoberek is via beide zijden te benaderen en wordt standaard geleverd met zwenkwielen, 2 geremde wielen en 2 ongeremde wielen.

Bekijk het garderoberek!

Het verrijdbare rek is 1 meter breed maar zeer gemakkelijk te koppelen tot de gewenste lengte en daarom te gebruiken om tijdelijke garderobe-ruimte te creëren maar het rek is ook ideaal om als vaste garderobe te gebruiken. De koppelstukken om de garderoberekken te koppelen worden ook standaard meegeleverd. Het garderoberek wordt gedemonteerd geleverd maar is heel eenvoudig te monteren.

Garderoberek verrijdbaar 60 haaks Garderoberek vrijstaand 60 haaks Garderoberek verrijdbaar 60 haaks

Garderoberek voordelen

 • Voorzien van 60 haken
 • Haken zijn rond afgewerkt, geen scherpe randen
 • Inclusief stickers met nummers van 1 t/m 60
 • Standaard voorzien van zwenkwielen
 • Grote zwenkwielen (ø 70mm)
 • Gemakkelijk te koppelen
 • Koppelstuk wordt standaard meegeleverd
 • Via beide zijden te benaderen
 • Voorzien van hoedenrek
 • Eenvoudig te monteren

Afmetingen

 • 102 cm breed
 • 60 cm diep
 • 165 cm hoog
 • hoogte onderste rij haken 127 cm
 • hoogte middelste rij haken 145 cm
 • hoogte bovenste rij haken 156 cm

 

Bij Henry Elferink Horecagoederen bent u voor de garderoberekken het voordeligst uit. De rekken zijn al verkrijgbaar voor € 179,- per stuk. Koopt u er 5 of meer dan kosten de rekken € 169,- per stuk, koopt u er 10 of meer dan kosten de rekken nog maar € 159,- per stuk. U kunt garderoberekken gemakkelijk online bestellen op henryelferink-horecagoederen.nl, besteld u voor 12.00 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd. Heeft u een orderwaarde lager dan € 500,- dan worden er transportkosten in rekening gebracht, boven de € 500,- wordt uw bestelling franco geleverd.

U kunt ook bij ons langskomen om uw bestelling af te halen, wij hebben namelijk eigen voorraad. Wij zijn gevestigd in Almelo aan de Van Weerden Poelmanweg 11.

 

Horeca parasoldoek vervangen

Soms moet het gebeuren, het oude parasoldoek is vaal, kapot of helemaal verweerd. Je kan gelukkig vrij eenvoudig het oude parasoldoek vervangen voor een nieuw doek zodat je horeca parasol er weer tiptop uitziet. De horeca parasoldoeken zijn ruim op voorraad bij Henry Elferink Horecagoederen en daardoor snel te leveren. Lees hier onder het handige stappenplan: Parasoldoek vervangen.

Bekijk onze horeca parasoldoeken!

De horeca parasoldoeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, in het rond en vierkant. De manier om het doek te vervangen is voor elk doek hetzelfde.

Horeca parasoldoek Jumbo Karin 4x4 meter vierkant ecru Horeca parasoldoek Jumbo Karin 5 meter rond taupe Horeca Parasol Jumbo groen 5 meter rond

Parasoldoek vervangen stappenplan

Het oude doek verwijderen

 1. Zorg dat de parasol is uitgeklapt.
 2. Haal de klittenband bevestigingen om de baleinen los.
 3. Klap de parasol in.
 4. Zitten er verstelbare verlengstukken aan het uiteinde van de baleinen? Draai deze dan los.
 5. Haal de doeksokken uit de baleinen.
 6. Draai de nok aan de bovenzijde van de parasol los en haal deze eraf.
 7. Trek het doek aan de bovenzijde van de mast van de parasol.

Het nieuwe doek aanbrengen

 1. Vouw het doek NIET op de grond uit, hierdoor wordt het parasoldoek erg vies.
  Leg het nieuwe doek aan de bovenzijde van de mast over de parasol.
 2. Schuif het doek recht over de baleinen.
 3. Bevestig de nok weer op de mast van de parasol.
 4. Bevestig de baleinen, eventueel met de verstelbare verlengstukken, in de doeksokken.
 5. Klap de parasol uit.
 6. Bevestig het doek met het klittenband om de baleinen.
 7. Controleer of het doek goed gespannen is. Is het doek te strak of te los gespannen? Verstel dan, indien mogelijk, de uiteinden van de baleinen.

Bij Henry Elferink Horecagoederen kun je niet alleen horeca parasoldoeken kopen maar ook complete parasols. Deze zijn verkrijgbaar in het vierkant en in het rond en uiteraard in verschillende kleuren. De horeca parasols worden geleverd inclusief voet en beschermhoes.

Je kan de parasols en de parasoldoeken online bestellen maar ook rechtstreeks bij ons aan de zaak in Almelo. Hier heb je de mogelijkheid om de horeca parasol in onze showroom te bekijken. Wij zijn gevestigd in Almelo aan de Van Weerden Poelmanweg 11. Telefonisch kan je ons bereiken op 0546-491029.

Horeca parasols voor professioneel gebruik

Bij Henry Elferink Horecagoederen heb je keus uit meer dan 6 soorten horeca parasols. Je kan onder andere kiezen uit:

 • 3×3 vierkant
 • 4×4 vierkant
 • 4×4 vierkant zonder volant
 • 5×5 vierkant
 • 7×7 vierkant
 • ø5 rond

 

Bekijk al onze horeca parasols
 

Alle Jumbo horeca parasols hebben een mast van minimaal 7,8 cm dik en een push-up vergrendelingssysteem. Hierdoor zijn de parasols zeer stevig en daarom uitermate geschikt voor professioneel gebruik. De Jumbo horeca parasols zijn tevens voorzien van een telescopische mast. Dat wil zeggen dat de mast aan de bovenzijde uitschuift als je de parasol inklapt. Hierdoor sluit de parasol boven het meubilair wat natuurlijk de ideale situatie is op het terras.

 Horeca parasols 4x4 zwart zonder volant Horeca parasols rond ø5 ecru met volant
Daarnaast kun je kiezen uit 9 kleuren parasoldoeken. De meest populaire kleuren zijn zwart en taupe maar je kan natuurlijk ook een kleur kiezen wat goed bij je huisstijl past. De jumbo parasoldoeken zijn gemaakt van polyester en zijn vocht- en vuilafstotend. Dat wil niet zeggen dat de parasoldoeken waterdicht zijn. Lichte neerslag loopt van het doek af maar als het lang of hard regent zal het water door het doek heen komen.

Kleuren parasoldoeken:

 • Zwart
 • Taupe
 • Blauw
 • Bordeaux rood
 • Crème
 • Ecru
 • Geel
 • Grijs
 • Groen

Parasoldoek ecru ø5 m rond Parasoldoek bordeaux rood 4x4 m Parasoldoek grijs 4x4 m

Horeca parasols inclusief beschermhoes

Horeca parasol beschermhoes

Onze Jumbo horeca parasols worden geleverd inclusief beschermhoes maar zonder parasolvoet. De keuze van de voet is namelijk afhankelijk van de situatie en daarom kun je bij het bestellen van de parasol de gewenste parasolvoet kiezen.

Je kan daarbij kiezen uit de volgende parasolvoeten:

 

Tegelkruisvoet voor horeca parasol

Tegelkruisvoet voor horeca parasolsDe tegelkruisvoet is een lichtgewicht voet die je moet verzwaren met tegels van 50×50 cm. Voor parasols met een diameter van 5 meter en vierkante parasols tot 4×4 meter moet dit minimaal 90 kg zijn. Voor vierkante parasols van 5×5 meter moet dit minimaal 120 kg zijn. De buis die je op de voet moet schroeven wordt standaard met de parasol meegeleverd. De tegelkruisvoet wordt gebruikt als de parasol een redelijke vaste plek heeft en niet vaak verplaatst hoeft te worden.

 • Licht gewicht voet
 • Zelf verzwaren met tegels
 • Tegels worden niet meegeleverd
 • Geschikt voor: 3×3 meter, 4×4 meter, 5×5 meter en de 5 meter rond parasols
 • Te gebruiken als de parasol een redelijk vaste plek heeft

 

Parasolvoet Milano 90 kg

Parasolvoet Milano 90kg voor horeca parasolsDe parasolvoet Milano is een vierkante granieten voet met een gewicht van 90 kg. De voet is geschikt voor parasols met een diameter van 5 meter en vierkante parasols tot 4×4 meter. De buis die je op de voet moet schroeven wordt standaard met de parasol meegeleverd. De Milano parasolvoet heeft aan de onderzijde twee kleine wieltje zodat de voet redelijk gemakkelijk te verplaatsen is. Je kan de voet alleen verplaatsen zonder parasol.

 • Gewicht: 90 kg
 • Afmetingen: 76 x 76 x 6 cm
 • Voorzien van 2 wieltjes en handgreep
 • Geschikt voor: 3×3 meter, 4×4 meter en de 5 meter rond parasols
 • Zonder parasol redelijk gemakkelijk te verplaatsen

 

Parasolvoet Modena XL 90 kg verrijdbaar

Parasolvoet Modena xl 90kg voor horeca parasolsDe parasolvoet Modena XL is een vierkante granieten voet met 4 grote zwenkwielen en is daarom gemakkelijk verrijdbaar. Alle zwenkwielen zijn geremd zodat de parasol stevig op de plek blijft staan. De voet heeft een gewicht van 90 kg en is geschikt voor parasols met een diameter van 5 meter en vierkante parasols tot 4×4 meter. De buis die je op de voet moet schroeven wordt standaard met de parasol meegeleverd. Door de 4 zwenkwielen is de Modena parasolvoet ideaal als de parasol geen vaste plek heeft of als je de parasol ’s avonds bijvoorbeeld moet wegzetten.

 • Gewicht: 90 kg
 • Afmetingen: 76 x 76 x 6 cm
 • Hoogte zwenkwiel: 9 cm
 • Voorzien van 4 geremde zwenkwielen
 • Geschikt voor: 3×3 meter, 4×4 meter en de 5 meter rond parasols
 • Met parasol gemakkelijk te verplaatsen

 

Parasolvoet Modena 120 kg verrijdbaar

Parasolvoet Modena 120kg voor horeca parasolsDeze Modena parasolvoet is een extra zware variant van 120 kg. De vierkante granieten voet is voorzien van 4 zwenkwielen en is daarom gemakkelijk verrijdbaar. Alle zwenkwielen zijn geremd zodat de parasol stevig op de plek blijft staan. De voet heeft een gewicht van 120 kg en is geschikt voor de parasol van 5×5 meter. Deze extra zware voet kan je natuurlijk ook gebruiken voor de kleinere parasols. De buis die je op de voet moet schroeven wordt standaard met de parasol meegeleverd. Door de 4 zwenkwielen is de Modena parasolvoet ideaal als de parasol geen vaste plek heeft of als je de parasol ’s avonds bijvoorbeeld moet wegzetten.

 • Gewicht: 120 kg
 • Afmetingen: 80 x 80 x 7,6 cm
 • Hoogte zwenkwiel: 9 cm
 • Voorzien van 4 geremde zwenkwielen
 • Geschikt voor 5×5 meter parasols
 • Ook te gebruiken voor de kleinere parasols
 • Met parasol gemakkelijk te verplaatsen

 

Betonpoer voor parasol

Betonpoer voor horeca parasolsKrijgt de parasol een vaste plek? Dan is de betonpoer ideaal. Het is even wat meer werk om dit te plaatsen maar de afwerking is het mooist. De betonpoer is kant en klaar zodat je geen beton hoeft te storten. Graaf deze poer in en zorg dat die goed waterpas staat, de bovenzijde van de poer moet gelijk zijn aan het terras. Het enige wat boven het straatniveau uitsteekt is de buis waar je de parasol overheen schuift. Deze buis wordt standaard met de parasol meegeleverd.

 • Gewicht: ca. 90 kg
 • Afmetingen: 48,5 x 48,5 x 60 cm
 • Geschikt voor: 3×3 meter, 4×4 meter, 5×5 meter en de 5 meter rond parasols
 • Geen hinderlijk parasolvoet op het terras
 • Geschikte voor vaste plek, parasol is niet meer te verplaatsen

Kom je er toch niet helemaal uit? Heb je vragen over welke horeca parasols je het beste kan kiezen of wil je weten welke voet het beste is? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons op maandag t/m vrijdag telefonisch bereiken op 0546-491029. Via ons contact formulier mag je ook een bericht sturen. Hier reageren we dan uiterlijk de volgende werkdag op maar vaak al op de dag zelf.

Doelgroep bepalen voor horecaondernemers

Veel horecaondernemers hebben een breed assortiment omdat ze zoveel mogelijk mensen naar hun zin willen maken. Het is juist beter dat je je gaat focussen op één bepaalde doelgroep zodat je gast je zaak herkent.

 

Doelgroep bepalen voor horecaondernemers

Bepalen van je doelgroep

Restaurants proberen voor iedereen een aanbod te hebben, daardoor benaderen ze een te brede doelgroep. Consumenten kiezen liever voor een gespecialiseerd restaurant, volgens de horecatrends 2015 hebben restaurants het daarom zwaar.

 

Voorbeeld

Een café restaurant heeft twee grote terrassen. Een terras aan de voorzijde en een groot terras aan de achterzijde. Je kan daar ontbijten, lunchen en dineren. Aan de voorzijde zit het terras vol met gasten die a la carte eten. Aan de achterzijde geniet een groep van een walking diner die bestaat uit 8 gangen en op het zelfde moment, op het zelfde terras, geniet een groep van een barbecue.

 

Dat er al in een walking diner als a la carte gegeten kan worden is al bijzonder, maar de menukaart heeft ook nog is 28 bladzijdes. Opvallend in dit voorbeeld is natuurlijk de grote keuze in aanbod.

 

Het restaurant zelf maakt het zich hiermee erg moeilijk. Het is met zo’n breed aanbod lastig om van alle aspecten de kwaliteit hoog te houden. Op het eerste gezicht lijkt zo’n groot aanbod positief maar voor de gast is dat niet zo. Het restaurant heeft door de afwezigheid van specialisatie geen duidelijk profiel en de ervaring van het eten in dit restaurant zal ook minder zijn dan wanneer de gast bij een specialist eet.

 

Wat zeg de theorie?

Het “5 krachten” concurrentiemodel van Michael Porter leert ons dat een breed aanbod ook vele directe concurrenten maakt. Maar ook alternatieve restaurants die een duidelijk profiel weten neer te zetten zijn een gevaar. Ook zij zullen dankzij een duidelijke profilering snel voorrang krijgen in de gedachtegang van de gast. Denk bijvoorbeeld aan het restaurant met de enorme lage prijzen, of het restaurant met perfect Italiaans eten, of die met de ongeëvenaarde sfeer.

Je wilt natuurlijk niet door de concurrentie verdrongen worden. Maar hoe doe je dit als jouw restaurant zich in een competitieve omgeving bevindt en de gast dus veel keuze en dus veel macht heeft.

 

Herrie in de keuken

Ik denk dat iedereen dit programma wel kent. In dit programma helpt Herman den Blijker noodlijdende restaurants weer op de rails te krijgen.

Hij creëert een ervaring door alle elementen zoals sfeer, muziek, uiterlijk en service op elkaar af te stemmen. Het afstemmen van deze elementen is een zeer belangrijk onderdeel van de strategie die Herman uitzet. Doordat al deze elementen in één lijn staan hebben ze een versterkend effect op elkaar. De som van de elementen is groter dan één enkel aspect. Dit maakt het voor de concurrenten moeilijk om te kopiëren.

Je ziet bijvoorbeeld dat Herman de menukaart verkleint. De koks kunnen zich dan beter concentreren op een aantal gerechten waardoor de kwaliteit hiervan omhoog gaat. Maar hoe weet Herman nou welke gerechten hij moeten kiezen en welke sfeer, prijzen en promotie hij moet neerzetten?

Dit is erg belangrijk voor de koers van het restaurant maar helaas komt dit niet zo sterk naar voren in het programma. Je moet je doelgroep bepalen, welke gast neemt het restaurant als uitgangspunt.

Welke potentiele gasten wonen er in de omgeving? Welke restaurants zijn er al in de omgeving? Waar is het meeste vraag naar? Welke vraag uit de markt kunnen wij voorzien in hun behoefte?

 

Pas na deze doelgroep-bepaling kan een restaurant, net als Herman, een eenduidige strategie opstellen waarbij alle elementen in lijn zijn voor een onvergetelijke ervaring voor de klant.

Waarom moet je een doelgroep bepalen?

 • Wanneer je een breed aanbod hebt, kun je vaak van alles een beetje maar ben je nergens ontzettend sterk in. Het is dan moeilijk om het restaurant te branden en om tegen specialisten te concurreren.
 • Wanneer je een doelgroep hebt dan kom je erachter wat de wensen en behoeften van ze zijn.
 • Door je producten en diensten af te stemmen op je doelgroep wordt je kans op succes het grootst.
 • Wanneer je je horecaonderneming gaat promoten, dan zal dat een stuk makkelijker gaan omdat je precies weet waar en voor wie je promoot.
 • Je kunt je beter onderscheiden ten opzichte van de concurrenten.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je als restaurant meerde doelgroepen hebt. Dit is geen probleem, als je de doelgroepen maar splits in meerdere subgroepen en daar je aanbod op richt.

 

Hoe moet je je doelgroep bepalen?

Het lijstje hieronder kun je gebruiken om je doelgroep te bepalen. Heb je al een lijst van gasten? Dan kun je deze lijst gebruiken om je huidige bestand te analyseren en misschien kom je wel op nieuwe ideeën.

  1. In welke regio, stad of wijk wonen je gasten?
  2. In welke levensfase zitten je gasten? Richt je je op de gepensioneerden? Op jonge gezinnen? Starters?
  3. Wat voor inkomen hebben je gasten? Hoog, normaal of laag?
  4. Hoe hoog zijn je gasten opgeleid? MBO,HBO,WO?
  5. Wat voor levensstijl hebben deze mensen?
  6. Wat voor type mensen denk jij naar je zaak te kunnen trekken?
  7. Is jouw zaak geschikt voor de zakelijke klant of de consument?
  8. Waar werken je gasten?
  9. Waar winkelen je gasten?

 

Laten weten wat jouw doelgroep is en hoe die je hebt gekozen.

Dat kan door hieronder je reactie te plaatsen.

 

Horeca afzuigkap met 50% korting

Horeca afzuigkap compleet met motor, schakelaar, verlichting en filters en ook nog is 50% korting. Bij Henry Elferink Horecagoederen zijn ze op voorraad en kunnen de horeca afzuigkappen dus heel snel geleverd worden. Dit kan al met 1-2 werkdagen.

 

Bekijk onze horeca afzuigkappen!

 

De horeca afzuigkap die wij hebben is compleet afgemonteerd en voorzien van het volgende:

 • Ingebouwde motor
 • Antivet rvs labyrint filters met rondom een rand om de vetten op te vangen
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar met 8 standen
 • TL verlichting over de hele lengte van de afzuigkap
 • Vet aftap punt

horeca afzuigkap met schakelaar horeca afzuigkap met verlichting horeca afzuigkap met motorhoreca afzuigkap afmetingen

De motor is in het midden van de afzuigkap, verticaal geplaatst. De labyrint filters zijn rondom voorzien van een rand om de vetten op te vangen. In de afzuigkap zelf zit een vet aftap punt gemonteerd zodat het vet gemakkelijk afgevoerd kan worden.

Horeca afzuigkap in verschillende afmetingen

 

Prijzen

De complete afzuigkappen zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, namelijk:

Specificaties

Horeca afzuigkap 1 meter breed

 • Capaciteit: 1500 m3 per uur
 • Voorzien van 2 filters van 400 x 500 mm
 • Afmetingen: 1000 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Horeca afzuigkap 1,5 meter breed

 • Capaciteit: 1500 m3 per uur
 • Voorzien van 3 filters van 500 x 500 mm
 • Afmetingen: 1500 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Horeca afzuigkap 2 meter breed

 • Capaciteit: 2500 m3 per uur
 • Voorzien van 4 filters van 500 x 500 mm
 • Afmetingen: 2000 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Horeca afzuigkap 2,5 meter beed

 • Capaciteit: 2500 m3 per uur
 • Voorzien van 5 filters van 500 x 500 mm
 • Afmetingen: 2500 x 900 x 460 mm
 • Ingebouwde motor
 • 2 antivet rvs labyrint filters
 • Digitale snelheidsregelaar / schakelaar
 • TL verlichting

 

Doordat wij de afzuigkappen uit eigen voorraad leveren kunnen wij zeer snel leveren. De afzuigkappen kunnen al met 1 werkdag geleverd worden. Bekijk al onze horeca afzuigkappen online of kom langs bij ons in de showroom aan de Van Weerden Poelmanweg 11 te Almelo.