Horeca parasol 4×4, de ideale parasol voor op je terras

De horeca parasol 4×4 is de meest geziene variant onder de parasols. Wij bieden deze horeca parasol aan. Om de set compleet te maken wordt daarbij een parasolhoes  meegeleverd. De parasolvoet kun je in het bestelproces kiezen, we hebben namelijk verschillende soorten. Deze parasol heeft een aluminium frame met een push-up systeem. Het doek van de horeca parasol is gemaakt van polyester en is water- en vuilafstotend. Deze doeken zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De horeca parasol 4×4 bieden wij aan voor maar € 329,-.

 

Bekijk onze horeca parasols 4×4!
 

 

De horeca parasol 4×4

De horeca parasol 4×4 is de ideale parasol voor op je terras. Deze 4×4 maat is namelijk een geschikte maat om bijvoorbeeld meerdere parasols naast elkaar te plaatsen. Doordat de parasols gemakkelijk naast elkaar geplaatst kunnen worden kan er gemakkelijk een groter gedeelte overdekt worden. Hierdoor kunnen mensen rustig in de schaduw genieten van hun hapje en drankje. De parasol heeft een stevig aluminium frame met een push-up systeem. Het doek is vuil- en waterafstotend, daarnaast zijn ze ook nog eens in verschillende kleuren beschikbaar. De doeken zijn in de volgende kleuren te verkrijgen:

  • Zwart
  • Grijs
  • Ecru
  • Taupe
  • Blauw
  • Geel
  • Bordeaux rood
  • Groen

horeca parasol 4x4

Tijd voor vervanging

Soms is het tijd voor iets nieuws. Ook voor deze parasols komt er een moment dat ze vervangen moeten worden omdat ze bijvoorbeeld hun beste tijd wel hebben gehad. Het kan dan bijvoorbeeld zijn dat de complete parasol kapot is of alleen het doek smerig of vies is. Je kan op zo’n moment in plaats van een nieuwe kopen er ook voor kiezen om een los doek te kopen. Deze kan vervolgens gemakkelijk verwisseld worden met het oude doek. Mocht je nou niet weten hoe je het doek van de horeca parasol moet verwisselen dan kan je een kijkje nemen op onze site. Op https://henryelferink-horecagoederen.nl/blog/horeca-parasoldoek-vervangen/ kan je een stappenplan vinden voor het verwisselen van een doek. Op deze manier kan je gemakkelijk zelf alles doen.

Horeca parasol 4x4 zwart

Extra terrasdecoratie

Om de aankoop van een horeca parasol 4×4 echt compleet te maken is door bijvoorbeeld een betonpoer, parasolverlichting of een terrasverwarmer erbij te kopen. De betonpoer is handig om aan te schaffen bij aankoop van een parasol. Deze poer zorgt namelijk voor extra stevigheid. Wil je jouw parasol in de grond plaatsen zonder beton te storten, dan kan dat op deze manier. De betonpoer graaf je goed in en je plaatst de parasol er bovenop. Zo heb je de parasolvoet mooi in de grond weggewerkt en staat deze stevig.

 

De parasolverlichting wordt door middel van klittenband bevestigd aan het frame van de parasol. Het oplaadblok van de verlichting wordt met een sterke magneet aan de bovenkant van de parasol bevestigd. De verlichting werkt op zonne-energie maar werkt ook op een 230 Volt aansluiting. Naast de verlichting zou je ook een terrasverwarmer kunnen aanschaffen. De terrasverwarmer moet worden bevestigd aan de muur en wordt aangesloten met een stekker. Deze terrasverwarmer geeft warmte af en tegelijkertijd ook een rode gloed waarmee het deels als verlichting dient.

 

Vragen en contact

Als er verder nog vragen zijn over de horeca parasol 4×4 of over de andere terrasdecoraties, zijn wij te bereiken via de mail en telefonisch. Je kan ook altijd langskomen op ons bezoekadres:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *