Horeca parasol met gratis parasolhoes

Een goede horeca parasol met een stevige aluminium frame met daarop een push-up vergrendeling. Het doek is van vocht- en vuilafstotend polyester. De parasol is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Naast alleen de parasol krijg je ook de beschermhoes wanneer je deze bestelt. Dit bij elkaar bieden wij aan voor een prijs vanaf maar € 329,- waarmee wij de goedkoopste zijn.

Bekijk onze horeca parasols

Parasol taupe 5 rondParasolhoes

 

Deze parasol is ideaal voor een horeca terras. Door zijn stevige materiaal is dit namelijk een goede parasol, bestand tegen allerlei weersomstandigheden. De horeca parasol is door zijn stevige frame en de goede kwaliteit van het doek dus erg geschikt voor buiten op het terras.

Horeca Parasol 4x4 ecru

Verschillende varianten van de horeca parasol

Na een poos hebben parasols hun beste tijd gehad. Dit is dan een uitgelezen moment om nieuwe aan te schaffen. Je zou er op zo’n moment bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een andere kleur of een andere grootte te bestellen. Wij hebben de doeken namelijk op voorraad in verschillende kleuren maar ook in verschillende formaten. De doeken zijn dus in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, het frame is tegenwoordig bij iedere kleur grijs net zoals bij een zwart doek. Bij het zwarte doek was het frame namelijk altijd al lichtgrijs. De doeken zijn beschikbaar in de kleuren:

 • Zwart
 • Grijs
 • Ecru
 • Taupe
 • Blauw
 • Geel
 • Bordeaux rood
 • Groen

Daarnaast zijn de doeken zoals gezegd ook in verschillende maten beschikbaar:

 • 3x3m
 • 4x4m
 • ø5m rond
 • 5x5m (alleen in zwart)

 

Andere bijpassende producten

Om een terras nog aangenamer te maken is het misschien een idee om een parasolverlichting of een terrasverwarmer op te hangen. De parasolverlichting wordt door middel van klittenband bevestigd aan het frame van de parasol, het oplaadblok van de verlichting wordt met een sterke magneet aan de bovenkant van de parasol bevestigd. Naast de verlichting zou je ook een terrasverwarmer kunnen aanschaffen. De terrasverwarmer moet worden bevestigd aan de muur en wordt aangesloten met een stekker. Deze terrasverwarmer geeft infra rood warmte af en tegelijkertijd ook een rode gloed waarmee het deels als verlichting dient.

Terrasverwarmer Horeca

Parasolverlichting Horercaterras

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de terrasverwarmer en de parasolverlichting is het wellicht ook handig om een betonpoer aan te schaffen bij deze parasol. De betonpoer is handig om aan te schaffen. Dit omdat het zorgt voor extra stevigheid. Wil je jouw parasol in de grond plaatsen zonder beton te storten, dan kan dat met deze betonpoer. Graaf de betonpoer goed in, zorg dat deze goed waterpas staat en bevestig de parasol er bovenop. Zo heb je de parasolvoet mooi in de grond weggewerkt en staat de parasol stevig.

Betonpoer Horeca Parasol

Contact

Mocht je verder nog vragen hebben over parasols, terrasverwarmers of andere horecagoederen, dan kan je ons mailen, bellen of bezoeken op ons adres:

 

One thought on “Horeca parasol met gratis parasolhoes

 1. Hallo wij zouden graag een horeca parasol taupe 4×4 willen bestellen met een betonpoer voor €125. Is alles bij jullie voorradig en wanneer kan ik hem in huis krijgen.
  Gr John Pisters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *