Verzenden en afhalen

Afhalen

U kunt uw bestelling tijdens onze openingstijden afhalen bij onze showroom in Almelo. Artikelen die voorradig zijn kunnen dezelfde dag nog afgehaald worden. Mocht een artikel niet voorradig zijn, dan wordt er duidelijk aangegeven wanneer u deze kunt afhalen. Bekijk ons adres en de openingstijden.

 

Levertijd

De artikelen die op voorraad zijn worden vaak al de volgende werkdag bezorgd, dit is afhankelijk van de besteltijd. Besteld u voor 12.00 uur, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag afgeleverd. Besteld u na 12.00 uur, dan heeft u kans dat uw bestelling een werkdag later wordt geleverd. Heeft u een artikel besteld wat niet voorradig is, dan wordt de levertijd er duidelijk bij vermeld.

 

Verzend- en verwerkingskosten

Bestellingen in onze webshop met een bestelwaarden van boven de € 500,- excl. btw worden in Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden) gratis bezorgd.
Pakketverzendingen kosten € 9,- en voor een pallet verzending wordt er € 55,- transportkosten in rekening gebracht.

 

Plaatsing

Uw bestelling wordt, indien mogelijk, met een pompwagen tot aan de eerste deur geleverd en wordt niet geplaatst. Indien de bezorger een apparaat toch naar binnen brengt, dan is het risico (schade aan interieur of apparatuur) voor de koper.