+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Keukenapparatuur voor professionele horeca keukens

Keukenapparatuur voor professionele horeca keukens vind je bij Henry Elferink Horecagoederen. Wij kopen rechtstreeks bij de fabriek in. Hierdoor kunnen wij onze artikelen voor de scherpste prijzen aanbieden. Wij bieden allerlei apparatuur aan voor verschillende horecagelegenheden. Denk aan restaurants, cafetaria's of kantines. Ons assortiment keukenapparatuur bestaat uit:

Lees meer


Welke keukenapparatuur heb ik nodig?

Hier bekijk je onze verschillende categorieën keukenapparatuur. Hier kun je ons gehele assortiment keukenapparatuur bekijken. Ook staat er een beschrijving bij elk product. Bovendien bieden wij onze verschillende apparatuur aan in diverse prijsklassen. Heb je hulp nodig bij je keuze? Wij bieden je professioneel advies!


Is de keukenapparatuur voor elke horecagelegenheid geschikt?

Wij hebben apparatuur voor veel verschillende horecagelegenheden. Zo hebben we pizza ovens voor pizzeria's. Deze pizza ovens zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Bijvoorbeeld in een gas- of een elektrische uitvoering. Wij hebben pizza ovens met een capaciteit van 4 pizza's per keer. Maar ook ovens met een capaciteit van 6 pizza's. Wil je nog meer capaciteit? Dan kun je sommige modellen Diamond pizza ovens ook stapelen. Ook bieden wij pizza tunnelovens aan. Deze ovens kunnen aan de lopende band pizza's bakken. Voor extra informatie kun je altijd contact met ons opnemen.


Ook professionele friteuses voor cafetaria's en restaurant vind je bij ons. Wij bieden je veel verschillende modellen. Zo heb je friteuses met verschillende onderstellen. Deze onderstellen zijn te verkrijgen in een open uitvoering. Maar ook in een gesloten uitvoering met deurtjes. Bovendien bieden wij ze in gas en elektrisch. Moet je de friteuse vaak verplaatsen? Kies dan voor een tafelmodel. Want deze zijn lichter van gewicht en makkelijker te verplaatsen.


Zo hebben we iets voor elke horecagelegenheid. Naast bovenstaande artikelen hebben we nog veel meer. Bakplaten, grillen, pastakokers; voor ieder wat wils.


Wat is een kooklijn?

Een kooklijn is serie apparaten van hetzelfde merk en type. Zoek je meerdere apparaturen? Dan kan een kooklijn van pas komen. Alle apparatuur past dan perfect bij elkaar. Daarom is het handig een keuken in te richten met een kooklijn. Wij hebben bieden drie verschillende kooklijnen. Bovendien verschillen deze kooklijnen in prijs. Om te beginnen, de Gastro-M 600 series. Dit is de goedkoopste kooklijn die we aanbieden. Daarnaast hebben we nog meer Gastro-M series. Bijvoorbeeld de 700 plus. Deze is iets luxer dan zijn voorgangers. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen wij je van advies voorzien.