+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Opslagbunkers

Opslagbunkers

Ben je op zoek naar opslagbunkers voor jouw horeca onderneming? Dan ben je bij Henry Elferink Horecagoederen op het juiste adres. Wij hebben een zeer breed assortiment. Doordat we verschillende merken, soorten en groottes aanbieden hebben we voor ieder wat wils. Ijsblokjes zijn essentieel voor elk restaurant en café. Daarom is het belangrijk om een goede machine ervoor te hebben.

Lees meer


Welke je nodig hebt, hangt af van de gewenste capaciteit van de machine. Sommige ijsblokjesmachines hebben namelijk meer capaciteit dan anderen en kunnen sneller ijsblokjes maken. Heb je hulp nodig bij je keuze? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij bieden onder andere de volgende merken aan:

  • Diamond
  • Polar
  • Whirlpool
  • Hoshizaki

De ijsblokjesmachines van Hoshizaki

Wij bieden een groot aanbod Hoshizaki ijsblokjesmachines. Hoshizaki is wereldwijd marktleider op het gebied van ijsblokjesmachines. De nieuwste ijsblokjesmachines van Hoshizaki hebben een natuurlijk koudemiddel (r290). Hierdoor zijn de ijsblokjesmachines één van de meest milieuvriendelijke en energiebesparende op de markt. De IM machines van Hoshizaki produceren zeer hard en kristalhelder ijs. Het ijs smelt zeer langzaam. Hierdoor blijven de drankjes langer gekoeld zonder smaakverlies. Dit maakt het dat deze machines zo geliefd zijn. Omdat ze heel veel soorten en maten hebben, is er voor ieder wat wils. Deze soorten en maten bieden wij ook aan. Bekijk hier ons aanbod!


Worden de machines ook bezorgd?

Wij snappen dat je je nieuwe machine graag bezorgd krijgt. Daarom bieden we je deze optie! Naast de mogelijkheid om het hier af te halen kunnen we het ook bij je laten bezorgen. Als het bedrag van de machine boven het franco bedrag uitkomt is de bezorging zelfs gratis. Bekijk hier alle informatie over verzenden en afhalen.

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren
per pagina