+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Flessenkoelers

Op zoek naar kwalitatief goede en professionele flessenkoelers? Dan ben je bij Henry Elferink Horecagoederen aan het juiste adres. Wij hebben verschillende flessenkoelers van verschillende groottes. Wij hebben flessenkoelers van verschillende merken. Flessenkoelers zijn handig voor achter de bar. De koelers zijn goed onder de bar te plaatsen voor ruimte besparing.

Lees meer

Onze horizontale flessenkoelers

Onze horizontale flessenkoelers van het merk True zijn allemaal horizontaal. We hebben ze in een aantal maten:

  • 264 flesjes met 4 verdelers
  • 390 flesjes met 3 verdelers
  • 528 flesjes met 2 verdelers

Deze koelingen zijn bedoeld voor 33 centiliter flesjes. De stekker wordt bij al deze koelers geleverd. Het koelmiddel is R134a. Daarnaast is het temperatuurbereik 0°C tot +3,3°C. Dan zijn de flesjes dus op ideale temperatuur om direct te serveren. De grootte van de koeler hangt natuurlijk af van de grootte van uw bar en van de gewenste capaciteit van de koeler. De koelers hebben de volgende afmetingen:

  • 264 flesjes: 848(h) x 934(b) x 677(d)mm
  • 390 flesjes: 848(h) x 1261(b) x 677(d)mm
  • 528 flesjes: 848(h) x 1642(b) x 677(d)mm

Heb je hulp nodig bij je keuze? Wij voorzien je van professioneel advies! Neem gerust contact met ons op. Ook voor andere barartikelen ben je bij ons op het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan barkrukken of glazenspoelmachines. Het is natuurlijk fijn dat je nieuwe flessenkoeler bij je wordt bezorgd. Dat kan! Bekijk hier de uitgebreide informatie over verzenden en afhalen.


Onze tafelmodel koelers

Het tafelmodel koeler is iets kleiner dan de horizontale flessenkoelers. Neem bijvoorbeeld onze Liebherr FKv 1800, een tafelmodel flessenkoelkast met een temperatuurbereik van +1°C tot +15°C. Het is een professionele uitvoering met ventilator koeling. Daarnaast heeft hij ook een  digitaal temperatuurdisplay, verlichting, een slot en een afneembaar werkblad. De belastbaarheid per draagrooster 45 kg.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina