+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Koelmotoren

Op zoek naar een nieuwe koelmotor voor je koelcel? Dan heb je bij Henry Elferink Horecagoederen een uitgebreide keuze! Wij hebben namelijk een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige koelmotoren die de huidige motor in jouw koelcel prima kunnen vervangen! We hebben verschillende koelmotoren koelcel van verschillende vermogens.

Lees meer

Zo zijn er koelmotoren verkrijgbaar van 0,78kW tot en met koelmotoren met een vermogen van 1,59 kW. Zo vind je altijd de juiste koelmotor koelcel voor jouw koelcel! Natuurlijk bieden we niet alleen koelmotoren koelcel aan, maar ook complete koel- en/of vriescellen inclusief koelmotor koelcel! Ook zijn koel-/vriescellen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar.

 

Worden Koelmotoren ook bezorgd?

Natuurlijk worden koelmotoren ook bezorgd, maar hoe duur is dat? En hoe snel wordt de koelmotor koelcel geleverd? Alle koelmotoren die duurder zijn dan het franco bedrag worden gratis geleverd! Maar mocht je nou nog onder het franco bedrag uitkomen, dan betaal je de verzendkosten zelf. Je bestelde koelmotor koelcel kan dus altijd bezorgd worden. Dat is wel zo makkelijk!

Voor meer info over onze bezorgingen en de verzendkosten klik je hier.

 

Overig assortiment aan Horecagoederen

Naast onze koelmotoren, vriesmotoren en complete koelcellen bieden we ook verschillende andere koelapparatuur aan voor in de horeca. Denk bijvoorbeeld eens aan verschillende soorten koel- en vrieskisten, koelwerkbanken of opzetkoelvitrines. Mocht je de tijd hebben, dan is het zeker de moeite waard om eens rond te kijken in onze vele verschillende koeloplossingen. Niet alleen koeloplossingen behoren tot ons uitgebreide assortiment aan horeca goederen. Ook meubilair zoals barkrukken, stackchairs en pokerbarren hebben wij in ons aanbod opgenomen. Maar natuurlijk is dat niet alleen voor binnen. Ook terrasmeubilair is te vinden in deze categorie. Zo vindt je alle bij ons alle benodigdheden die je nodig hebt om je cafe, restaurant of hotel op de juiste manier in te richten! Kijk voor meer van dit soort artikelen eens onder de categorie Meubilair & Inrichting. Bekijk hierboven ons assortiment aan koelmotor koelcel.

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Aflopend sorteren
per pagina