+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Polar roosters

Op zoek naar Polar roosters voor je Polar koelapparaat? Die vind je bij Henry Elferink Horecagoederen. Deze roosters kun je in verschillende koelapparaten van Polar plaatsen. Al deze koelapparaten bevatten nummers, en daar kun je roosters voor zoeken. Deze Polar roosters zijn nodig om producten in je koelapparaat te kunnen plaatsen. Ons assortiment bevat onder andere de volgende roosters voor de volgende Polar koelapparaten:

Lees meerHeb je vragen over ons assortiment? Kom je er niet uit welk rooster bij jouw koelapparaat hoort? Geen probleem! Wij kunnen je van professioneel advies voorzien om je te helpen met al je vragen. Neem gerust contact met ons op.


Kunnen de polar roosters worden bezorgd?

Dat kan! Naast de mogelijkheid om de polar roosters bij ons op te halen in Almelo heb je ook de mogelijkheid om hem te laten bezorgen. Als de prijs boven het franco bedrag uit komt is de bezorging zelfs gratis. Maar de prijs van polar roosters komen niet snel boven dat bedrag. Bestel daarom je Polar koelapparaat en bijbehorende roosters in 1 keer, dat scheelt je kosten! Klik hier voor meer informatie over verzenden en afhalen.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
per pagina