+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Vrieswerkbanken

Vrieswerkbanken zijn er in allerlei soorten en maten. Bovendien zijn ze essentieel voor in de horeca keuken. Daarom vind je ze bij Henry Elferink Horecagoederen! Maar hoe wordt zo'n vrieswerkbank in gebruik genomen? Het bovenste gedeelte van de vrieswerkbank is een kwalitatief hoogwaardige werkbank die bovendien krasvrij is. Het onderste gedeelte van de werkbank bestaat uit meerdere deuren of lades, met een vriessysteem erin. Zo kan er eerst op de werkbank iets bereid worden, en daarna direct worden opgeslagen in de vriesdeur of vrieslade, handig!

Lees meer


Eigenlijk werkt het hetzelfde als bij de koelwerkbanken, maar dan met een vriessysteem. De vrieswerkbanken bevatten een handige en compacte indeling, waardoor hij ideaal is om ook in een kleine keuken te gebruiken.


In ons brede assortiment vind je allerlei soorten. Wij bieden onder andere de volgende merken aan:


Heb je hulp nodig bij je keuze? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen je namelijk van professioneel advies voorzien! Wil je je nieuwe vrieswerkbank laten bezorgen? Dat kan! Je kunt hem natuurlijk ook afhalen bij ons in de showroom. Kijk hier voor meer informatie over verzenden en afhalen.

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren
per pagina