+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Wandkoelingen

Op zoek naar professionele wandkoelingen? Dan ben je bij Henry Elferink Horecagoederen aan het juiste adres. Wandkoelingen zijn de ideale gekoelde presentatie voor de zelfbedieningsverkoop van melkproducten, kaas, fruit, charcuterie, dranken enz. Wij hebben verschillende wandkoelingen met verschillende groottes. Met bijvoorbeeld de volgende breedtes:

Lees meer


Deze wandmeubels hebben vier schappen waarop de producten kunnen worden uitgestald. De bovenste drie schappen zijn voorzien van een systeem om prijzen van de producten te vermelden. Wel zo handig! Daarnaast hebben al onze koelingen een motor onderin om de producten koud te houden. Deze efficiënte apparaten zijn een perfecte presentatie voor gekoelde producten, met goede techniek aan boord en een professionele uitstraling! Voor de koeling van je producten hebben we nog veel meer. Daarom bieden we onder andere de volgende producten aan:koelkasten, koelkisten en vrieskisten.


Worden de wandkoelingen bezorgd?

Wij snappen dat je graag je nieuw bestelde wandkoeling bezorgd krijgt. Daarom bieden we je deze optie. Dit kan zelfs gratis! Als de prijs van de wandkoeling boven het franco bedrag uitkomt is de bezorging gratis. Als dat niet zo is, betaal je alleen het bijkomende bezorgbedrag. Je kunt de wandkoeling natuurlijk ook komen ophalen. Bekijk hier alle informatie over de verzending en afhaling.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.