+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Aanvoertafels en Afvoertafels voor vaatwassers

Aan-en afvoertafels zijn essentieel voor de afwaskeuken van jouw horeca onderneming. Door middel van deze tafels kun je vaatwaskorven gemakkelijk verschuiven in de vaatwasser. Als de vaat schoon is, kun je de korven er makkelijk weer uit schuiven. Bij Henry Elferink Horecagoederen vind je een ruim assortiment aan- en afvoertafels. Wij bieden je onder andere het volgende aanbod:

  • Aanvoertafels
  • Afvoertafels
  • Voorspoeltafels

Lees meer

De tafels hebben ook een onderplank om de korven op te plaatsen. Met behulp van een voorspoeltafel kun je de vaat in de korven eerst afspoelen voordat het de machine in gaat. Dit kan handig zijn om de grotere etensresten alvast te verwijderen. Deze grotere etensresten zijn ook niet goed voor de werking van de machine.


Doorschuifvaatwasser bestellen bij de aan- en afvoertafels

Naast de aan- en afvoertafels bieden we je natuurlijk ook de vaatwasser waar het allemaal om draait: de doorschuifvaatwasser. Onze doorschuifvaatwassers zijn van hoge kwaliteit en hebben een grote capaciteit en hoge snelheid. Met merken als Diamond en Gastro-M weet je dat je een kwalitatief goede vaatwasser kunt verwachten.


Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt over ons assortiment. Ook kunnen wij je helpen om de ideale geurfilterkast voor jouw horeca onderneming te vinden.


Je kunt je bestelling laten bezorgen. Als de prijs van het product boven het franco bedrag uitkomt is de bezorging zelfs gratis. Je kunt je bestelling natuurlijk ook komen afhalen bij ons in de showroom in Almelo. Klik hier voor alle informatie over verzenden en afhalen.

Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

Aflopend sorteren
per pagina