+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Horeca koeling voor professioneel gebruik.

Bij Henry Elferink Horecagoederen vind je een divers assortiment aan koeloplossingen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een horeca koeling in de vorm van een koelwerkbank? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Wij leveren namelijk verschillende soorten koelwerkbanken in verschillende formaten. Zo kies je bijvoorbeeld zelf hoeveel deuren en/of lades je in de koelwerkbank wil hebben. Dit kan zelfs tot 4 secties breed! Voor een goede koelwerkbank hoef je dus niet verder te zoeken! Er zitten verschillende voordelen bij het aanschaffen van een koelwerkbank. Bij het bestellen van een Inomak koelwerkbank kun je ook bij ons terecht voor verschillende onderdelen. Maar ook opties zoals extra roosters en wielen sets zijn bij ons verkrijgbaar.

 

Verschillende varianten van een horeca koeling

Niet alleen koelwerkbanken behoren tot ons uitgebreide aanbod aan koelmeubilair. We bieden ook verschillende soorten andere koeloplossingen aan. Denk bijvoorbeeld eens aan vrieskisten, koelvitrines en koelcellen. Maar ook het toebehoren voor de horeca koeling is bij ons verkrijgbaar. Ons aanbod is groot genoeg, dus zeker de moeite waard om even te bekijken!

 

Kan mijn horeca koeling bezorgd worden?

Na het bestellen van een koeling wil je ook dat deze bezorgd wordt. Gelukkig kan dat bij ons! Maar hoe snel gaat dat? En hoe duur is dat? De meeste koelingen zijn uit voorraad leverbaar of zijn te leveren binnen een korte periode. Mocht de koeling uit voorraad te leveren zijn, dan kan deze vaak de volgende werkdag geleverd worden.

Het is natuurlijk fijn dat een koeling zo spoedig geleverd kan worden. Maar wat kost zo'n bezorging nou? Als je boven het franco bedrag uitkomt, dan wordt de koeling gratis geleverd. Komt u niet aan het franco bedrag? Geen probleem! Dan betaalt u gewoon de verzendkosten. Een horeca koeling kan dus altijd bezorgd worden. Dat is wel zo prettig.

Heeft u vragen over een koeling of over de bezorging hiervan? Neem gerust contact met ons op!