+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Barbecues

Barbecues voor professioneel gebruik nodig? Zoek niet verder. Bij Henry Elferink Horecagoederen ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij bieden je een assortiment met veel diversiteit. Barbecues zijn voor zowel de horeca als voor thuisgebruik erg populair. Welke je nodig hebt hangt af van je persoonlijke voorkeur. De een houdt meer van een gasbarbecue, en de ander meer van een barbecue op houtskool.

Lees meer


Over het algemeen is een barbecue op houtskool meer werk, je moet namelijk eerst de kolen goed heet krijgen. Wel geeft het een andere rokerige smaak aan je vlees, vis of groenten. Ben je hier geen fan van? Dan kun je beter voor een barbecue op gas kiezen. Het nadeel hiervan is dat je alleen een gasfles nodig hebt nog wat andere toebehoren. Bijvoorbeeld een gasdrukregelaar. Deze is ook bij ons te verkrijgen.


Gasbarbecues

Op zoek naar een gasbarbecue? Bekijk dan eens onze Sunset Gasbarbecue Fuerte HLS. Dit is een gas-grill die een hoge mate van vrijheid en veelzijdigheid biedt. De grill-kuip is geïntegreerd in een modern onderstel, dat is voorzien van 2 neerklapbare werktafels en stevige wielen. En hij heeft het gepantenteerde warmtegeleidingssysteem HLS (HeatLeadingSystem). Bekijk ook ons andere aanbod.


Houtskoolbarbecues

Als je op zoek bent naar een houtskoolbarbecue, bekijk dan eens de Sunset houtskoolbarbecue Tortuga HLS. Deze barbecue heeft ook het warmtegeleidingssysteem HLS (HeatLeadingSystem). Deze barbecue is voor zowel de professionele als de hobbykok een uitstekende keus. Met de trechter onder de grill heb je nooit vlammen van afdruipend vet. Dit vet wordt opgevangen in een kommetje onderaan.


Er valt veel te kiezen. Daarom kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Gelukkig kunnen wij je van professioneel advies voorzien. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij je verder helpen.


Hier vind je meer informatie over het verzenden. Daar vind je ook alle informatie wat betreft levertijd. Naast verzenden kun je er ook voor kiezen om hem af te halen bij ons in de showroom in Almelo.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina