+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Professionele vaatwassers

Ben je op zoek naar een horeca vaatwasser? Maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan ben je bij Henry Elferink Horecagoederen aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment aan horeca vaatwassers. Zo kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een glazenwasser, maar ook voor een doorschuifvaatwasser of een andere horeca vaatwasmachine slaag je bij ons.

Lees meer

Een goede horeca vaatwasser is natuurlijk een vereiste in de keuken. Niet alleen voor het gemak, ook voor de hygiene in de keuken is een kwalitatief hoogwaardige horeca vaatwasser van belang. Genoeg redenen dus om eens te kijken naar onze verschillende soorten soorten horeca vaatwasmachines.

 

Wilt u uw horeca vaatwasser laten bezorgen?

Natuurlijk snappen wij dat als je een horeca vaatwasmachine koopt dat je deze liever ook laat bezorgen, en zo snel mogelijk. Gelukkig is dat bij ons geen probleem. De meeste vaatwassers worden al binnen een aantal werkdagen bezorgd! Maar wat kost nou een bezorging? De meeste vaatwassers zitten al boven het franco bedrag, wat inhoudt dat de horeca vaatwasser gratis bezorgd wordt op een adres binnen Nederland (uitgezonderd Waddeneilanden).

Niet aan het franco bedrag gekomen? Geen probleem. Dan kan de vaatwasser alsnog bezorgd worden voor de bijbehorende verzendkosten. Dat is wel zo prettig!

Voor meer info over onze bezorgingen en de verzendkosten klik je hier.

 

Overig assortiment

Naast een vaatwasser horeca bieden wij ook vele andere soorten artikelen voor in de keuken. Wat te denken van bijvoorbeeld een koelwerkbank, opzetkoelvitrine of een glasdeurkoelkast? Maar ook artikelen zoals airco's, ijsblokjesmachines  en  koeltoonbanken zijn niet weg te denken uit ons aanbod. Neem dus gerust even de tijd om rond te kijken in onze categorie Koelapparatuur.

Bekijk hierboven ons uitgebreide assortiment aan horeca vaatwasmachines.

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren
per pagina