+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Fornuizen en kooktafels

Horeca fornuis kopen?

Bij Henry Elferink Horecagoederen vind je een uitgebreid assortiment aan Horeca fornuizen in verschillende formaten. Zo heb je een horeca fornuis met 4 branders, met 6 branders op gas of elektrisch. We hebben zelfs horeca fornuizen met oven, maar ook fornuizen op open kast mogen niet aan de selectie ontbreken.

Lees meer

Voor een kwalitatief hoogwaardig horeca fornuis hoef je dus helemaal niet lang te zoeken! Een van onze grootste merken gasfornuizen is Diamond. Een Diamond gasfornuis is vaak al leverbaar binnen een aantal werkdagen!

Welke keuken heeft nu geen fornuis? Een goed horeca gasfornuis is een natuurlijk een van de belangrijkste onderdelen in de keuken. Elk restaurant, cafe of hotel heeft er minimaal wel een nodig voor het bereiden van diverse etenswaren.

 

Wordt mijn horeca fornuis ook bezorgd?

Bij het bestellen van een horeca gasfornuis is het natuurlijk wel zo prettig dat deze bezorgd wordt. gelukkig is dit mogelijk! Sterker nog, boven het franco bedrag wordt het fornuis zelfs gratis geleverd op een adres binnen Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden). Maar hoe snel wordt zo'n horeca gasfornuis nou bezorgd? De meeste fornuizen worden bezorgd binnen een aantal werkdagen. Je hoeft dus nooit lang zonder horeca fornuis te zitten! Maar wat nou als het franco bedrag niet gehaald wordt? Dan kunnen de artikelen alsnog verzonden worden voor de bijbehorende verzendkosten. Je kunt dus altijd je horeca fornuis laten bezorgen! Dat is wel zo prettig.

Voor meer info over onze bezorgingen en de verzendkosten klik je hier.

 

Een groot assortiment aan horecagoederen!

Naast onze horeca gasfornuizen hebben wij natuurlijk ook nog een groot aanbod aan aanvullende horeca goederen. Denk bijvoorbeeld eens aan terrasmeubilair. Van parasols tot terrasverwarmers en van terrasstoelen tot tafelonderstellen. Bij Henry Elferink Horecagoederen vind je alle benodigdheden voor een fraai gemeubileerd terras.

Niet alleen ons terrasmeubilair is een optie om te bekijken. Ook onze koeloplossingen zijn de moeite waard om even te bekijken. Zo hebben we bijvoorbeeld ook koelwerkbanken in verschillende maten en uitvoeringen. Maar ook opzetkoelvitrines, ijsblokjesmachines en koel-/vriescellen zijn bij ons ruim verkrijgbaar.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 23

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 23

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina