+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Afzuigkappen schuin model

Op zoek naar een afzuigkap met een schuin model? Die vind je bij Henry Elferink Horecagoederen. In ons ruime assortiment is voor ieder wat wils. Zo bieden we de afzuigkappen in onder andere de volgende merken:

  • Diamond
  • Gastro-M
  • Inomak
  • En ons eigen merk: Henry-Elferink

Lees meer


Afzuigkappen in verschillende soorten en maten


Afzuigkappen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Deze zijn te verkrijgen bij Henry Elferink Horecagoederen. Wij hebben een mooi assortiment complete afzuigkappen. Dit betekent dat er een motor bij in is gebouwd. Dan ben je dus in 1 keer klaar. Naast deze complete modellen hebben we ook losse kappen. Hier moet je dan een afzuigmotor bij kopen met de capaciteit die nodig is voor je keuken. Heb je hulp nodig bij je keuze? Neem gerust contact met ons op voor professioneel advies. Het is belangrijk om goede ventilatie in een ruimte te hebben, vooral in een horeca keuken. Deze ventilatie is afhankelijk van de grootte van de ruimte en de uitgevoerde activiteiten in deze ruimte. Daarom bieden wij verschillende afzuigkappen met verschillende capaciteit.


Zowel de complete als niet-complete modellen bieden we in 2 verschillende modellen aan. Het schuine model en het doos model. Het schuine model is handig voor langere mensen. Omdat deze zich niet kunnen stoten aan de voorkant van de kap.


Natuurlijk kan de afzuigkap ook bezorgd worden! Je hebt dus de keuze om, naast hem op te komen halen bij ons in de showroom, hem te laten bezorgen. Dat is wel zo fijn! Als het bedrag van het product boven het franco bedrag uitkomt is de bezorging zelfs gratis. Kijk hier voor alle informatie over verzenden en afhalen.

Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

Aflopend sorteren
per pagina