+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Opzetkoelvitrines

Opzetkoelvitrines zijn er in vele soorten en maten. Opzetkoelvitrines zijn ideaal voor in bijvoorbeeld een pizzeria of een broodjeszaak. In de vitrine kun je de ingrediënten koel en overzichtelijk bewaren en door de glasopbouw kun je goed zien wat er in zit. Dit is vooral ideaal als de gasten zelf de ingrediënten kunnen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de vers belegde broodjes.

Lees meer

Bij Henry Elferink Horecagoederen kun je kiezen uit koelvitrines in verschillende maten. Hoe groter de koelvitrine des te meer gastronorm bakken erin kunnen. De opzetkoelvitrines zijn vervaardig uit 304 rvs, dat is een hoge kwaliteit rvs wat vooral in de horeca wordt gebruikt. In deze vitrines passen gastronorm bakken, lees verder voor meer informatie hier over.


Wat zijn gastronorm bakken?

Gastronorm, ook wel als GN aangeduid, is speciaal ontwikkeld voor de gastronomie. Bakken, bakplaten en sledes in Gastronorm formaat worden over de hele wereld ingezet in professionele keukens. GN bakken worden gebruikt voor het voorbereiden en bereiden van warm en koud voedsel. Verder worden de bakken en schalen ook ingezet voor het bewaren, warm houden, opwarmen, vervoeren en uitstallen van gerechten.


Verschillende soorten opzetkoelvitrines

Wij hebben verschillende groottes koelvitrines. Dit hangt af van het aantal gastronorm bakken wat er in past. Neem bijvoorbeeld onze Polar opzetkoelvitrine 5x GN 1/3 en 1x GN 1/2. Deze maat betekent dat er 5 gastronorm bakken in passen van de maat 1/3. En dat er daarnaast 1 gastronorm bak in past van maat 1/2.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 13

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 13

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina