+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Schilferijsmachines

Bij Henry Elferink Horecagoederen ben je op het juiste adres voor schilferijsmachines. Schilferijs is bijvoorbeeld ideaal voor het maken van cocktails. Een greep uit ons assortiment: de Diamond korrelijsmachine. Deze machine kan 150 of 90 kilogram schilferijs maken in 24 uur. Welke machine je nodig hebt ligt aan de gewenste capaciteit van de machine. Want er zijn verschillende machines op gebied van capaciteit.

Lees meer


De ene machine kan meer schilferijs maken dan de andere. Ook zit er een verschil in de opslagcapaciteit. Dit is de bak waar het ijs in valt als het gemaakt is. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een schilferijsmachine? Wij kunnen je van professioneel advies voorzien. Je kunt ons altijd WhatsAppen op  +31 (0)6 31 3000 32 of bellen  +31 (0)546 - 49 10 29


Kunnen de schilferijsmachines worden bezorgd?

Het is natuurlijk fijn als je nieuwe machine bij je wordt bezorgd. Daarom bieden we je deze optie! Naast afhalen bij ons in de showroom kun je er dus ook voor kiezen om hem te laten bezorgen. Als de prijs van de machine boven het franco bedrag uitkomt is de bezorging gratis. Is dat niet zo, dan betaal je slechts de bijkomende bezorgkosten. Klik hier voor meer informatie over verzenden, afhalen en de levertijd.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.