+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Grillen en lavagrillen

Grillen en lavagrillen voor professioneel gebruik vind je bij Henry Elferink Horecagoederen. Wij bieden je een breed assortiment met verschillende soorten. Lavagrillen worden ook wel lavasteengrillen genoemd. Het grootste verschil tussen een lavasteengrill en een normale grill is de temperatuur. De temperatuur blijft bij een lavasteengrill namelijk nog lang hoog. Zelfs als het gas al lang uit staat. Daarom is dit het grootste voordeel van een lavagrill. Bovendien kan er ook een veel hogere temperatuur worden bereikt met een lavasteengrill. Wel vergt deze meer onderhoud dan een normale grill.

Lees meer


Verschillende soorten lavagrillen

Bij Henry Elferink Horecagoederen vind je diverse soorten lavagrillen. Zo hebben we tafelmodellen en modellen die op stahoogte verkrijgbaar zijn. De Gastro-M 600-serie gas lavasteen grill 60/60 GRL is een voorbeeld van een tafelmodel lavasteengrill. Met Gastro-M weet je dat je een kwalitatief sterke grill in huis haalt. Deze grill heeft onder andere een waterbak, ingebouwde lekbak en roestvrijstalen behuizing.


De Gastro-M gas lavasteen grill VS70/40GRL is een voorbeeld van een model op stahoogte. Naast de gemakken die de tafelmodellen bieden, heeft deze dus ook nog een open onderstel voor potten en pannen. Ook is deze verkrijgbaar in een propaan uitvoering.


Omdat er zo veel keuze is kan het lastig zijn om een keuze te maken. Gelukkig kunnen wij je van professioneel advies voorzien. Mocht je er dus niet uitkomen, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Daarnaast bieden wij je ook de optie om je grill te laten bezorgen. Als de prijs boven het franco bedrag uitkomt dan is de bezorging zelfs gratis. Zo niet, dan betaal je alleen de bijkomende bezorgkosten. Je hebt ook de keuze om hem op te halen bij ons in de showroom in Almelo. Alle informatie over verzenden, afhalen en de levertijd vind je hier.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
per pagina