+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Saladettes

Bij Henry Elferink Horecagoederen vind je veel verschillende soorten saladettes. Saladettes zijn ideaal voor horecaondernemingen die werken met verschillende ingrediënten. Een saladette is een werktafel die bestaat uit een werkblad en 1 of meerdere koeldeuren of -lades. Daarnaast bevat de werktafel gastronorm bakken. Omdat je zo de ingrediënten direct uit de koelkast kan pakken, is het ideaal voor jouw horecaonderneming. Vooral voor het bereiden van bijvoorbeeld belegde broodjes of pizza's. Voor vragen over ons assortiment kun je ons hier contacteren.

Lees meer


Onze saladettes zijn er in vele soorten en maten. Zo heb je ze in 2 of 3 secties. Dat betekent dat je de keuze hebt tussen 2 of 3 koeldeuren. Ook verschillen ze in de breedte. Wij bieden onder andere de volgende merken aan:


Daarnaast hebben we nog veel meer voor de horeca keuken. Denk aan koelwerkbanken, vrieswerkbanken, koelkasten en nog veel meer. Natuurlijk kan je nieuw bestelde saladette ook bezorgd worden! Kijk hier voor alle informatie over verzenden en afhalen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 19

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 19

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina