+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Pastakokers

Een pastakoker voor professioneel gebruik vind je bij Henry Elferink Horecagoederen. Pastakokers zijn ideaal voor ondernemingen die regelmatig of zelfs dagelijks verschillende soorten pasta koken. Onze pastakokers zijn verkrijgbaar in zowel een gas als een elektrische uitvoering. Naast pasta kan een pastakoker voor nog veel meer producten gebruikt worden. Denk aan aardappels, rijst of groente.

Lees meer


Omdat ze in slechts enkele minuten complete gerechten kunnen koken, zijn ze erg populair in de horeca keuken. Daarnaast kunnen ze hun filters gebruiken om onder andere zetmeel te verwijderen. Wij hebben pastakokers van :onder andere de volgende merken:Met de aanschaf van pastakokers van Gastro-M of Diamond kun je er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt. Deze merken staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten en apparatuur.


Vragen over een pastakoker?

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over ons assortiment. Wij kunnen je namelijk van professioneel advies voorzien. Wij snappen dat het prettig is als je bestelde product bij je bezorgd wordt. Daarom bieden we je deze mogelijkheid. Als de prijs van het product boven het franco bedrag uitkomt, is de bezorging zelfs gratis! Zo niet, dan betaal je slechts de bijkomende bezorgkosten. Natuurlijk kun je het product ook bij ons in de showroom ophalen. Hier vind je alle informatie over verzenden en afhalen.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina