+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Pizzawerkbanken

Op zoek naar pizzawerkbanken voor je horecaonderneming? Zoek niet verder! Bij Henry Elferink Horecagoederen zit je op het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment en dus voor ieder wat wils. Deze pizzawerkbanken zijn niet te missen voor pizzeria's. De werkbanken hebben een werktafel en koeldeuren. Daardoor kunnen verse ingrediënten direct vanuit de koeling worden gepakt om mee aan de slag te gaan. En natuurlijk kunnen er gemakkelijk producten in geplaatst worden om te koelen. Als pizzabakker heb je dus alles bij de hand! De pizzawerkbanken hebben gastronorm bakken aan de bovenkant voor alle ingrediënten. Zo kunnen snel ingrediënten gepakt worden om eten mee te bereiden.

Lees meer


Neem bijvoorbeeld de Gram pizzawerkbank Gastro K2207. Deze werkbank heeft 4 koeldeuren. Indien je kiest voor een GASTRO 07 werkbank kies je voor een goede hygiëne, een gebruiksvriendelijke werkplek en de modernste techniek en design. Maar natuurlijk hebben we nog vele andere opties. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Of wil je professioneel advies van ons? Neem gerust contact met ons op.


Kunnen de pizzawerkbanken bezorgd worden?

Het is begrijpelijk dat je je nieuwe pizzawerkbank bij je horecaonderneming geleverd krijgt. Daarom bieden we je deze mogelijkheid. Als de prijs van de pizzawerkbank boven het franco bedrag uitkomt is de bezorging zelfs gratis. Zo niet, dan betaal je alleen de bijkomende bezorgkosten. Je kunt hem natuurlijk ook afhalen bij onze showroom in Almelo. Kijk hier voor alle informatie over verzenden en afhalen.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina