+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Professionele magnetrons

Op zoek naar magnetrons voor professioneel gebruik? Dan ben je bij Henry Elferink Horecagoederen aan het juiste adres. Ons assortiment is zeer gevarieerd. De ene magnetron is meer geschikt voor de kleinere horeca keuken terwijl de andere weer geschikt is voor een grotere keuken. Wat voor onderneming je ook hebt, bij ons kun je jouw perfecte magnetron vinden. Wij bieden je de magnetrons aan in onder andere de volgende merken:

Lees meer

  • Diamond
  • Buffalo
  • Samsung
  • Caterlite

Magnetrons voor veelvuldig gebruik

Gebruik je je magnetron dagelijks en intensief? Dan is het belangrijk dat je een kwalitatief sterke magnetron aanschaft die het gebruik aankan. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Samsung CM1529XEU magnetron 1500W. Deze magnetron heeft 5 vermogensstanden, 30 programma's. RVS interieur en exterieur en een eenvoudig te reinigen bodem. Ook houdt hij het aantal keer dat je de magnetron gebruikt bij. Kijk naast deze magnetron ook eens bij de magnetrons van Diamond. Deze zijn over het algemeen ook geschikt voor de iets grotere keuken.


Magnetrons voor licht gebruik

Als je je magnetron niet intensief gebruikt, is het niet nodig om zo'n duurdere magnetron aan te schaffen. In plaats daar van kun je een kleinere magnetron met minder vermogen aanschaffen. Maar deze hebben natuurlijk ook het gewenste resultaat. Met sommige magnetrons kun je ook grillen. Bekijk eens de Caterlite magnetron en grill voor licht gebruik 900W. Deze magnetron is ideaal voor de horeca ondernemingen die de magnetron niet heel vaak gebruiken. Ook zit er een ingebouwde grill in. Bekijk naast deze magnetron ook nog ons andere aanbod.


Er valt veel te kiezen. Daarom kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Gelukkig kunnen wij je van professioneel advies voorzien. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij je verder helpen.


Hier vind je meer informatie over het verzenden. Daar vind je ook alle informatie wat betreft levertijd. Naast verzenden kun je er ook voor kiezen om hem af te halen bij ons in de showroom in Almelo.

Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

Aflopend sorteren
per pagina