+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Vrieskisten voor professioneel gebruik

Professionele vrieskisten nodig? Dan ben je bij Henry Elferink Horecagoederen op het juiste adres. Wij bieden je een ruim assortiment vrieskisten. Veel verschillende groottes en capaciteiten hebben wij in ons aanbod. Een goede vrieskist is nodig voor het invriezen en goed houden van je producten. Niet elke keuken heeft evenveel ruimte, daarom hebben wij vrieskisten in vele soorten en maten.

Lees meer

Neem bijvoorbeeld onze Liebherr GTE 2552, een ijsconservator met een temperatuurbereik van -10°C tot -24°C. De LED verlichting die er in zit zorgt voor de beste presentatie van uw producten. Altijd een snelle toegang via de geharde glazen schuifdeksels en overal te plaatsen dankzij de 4 dubbele zwenkwielen. Indien gewenst zijn inhangmanden en een slot als accessoire te leveren. Deze Liebherr is een mooi compacte vrieskist, met 250 liter inhoud en een afmeting van 835(b)x661(d)x911(h) mm. Daarnaast bieden wij nog veel meer en grotere vrieskisten. De vrieskisten zijn er bijvoorbeeld met verschillende deksels:

  • Glazen schuifdeksel
  • Aluminium schuifdeksel
  • Kantelende deksel met slot

Wij bieden kisten van 162 liter tot 607 liter, met veel opties daar tussen in. Door een vrieskist met glazen schuifdeksel te kiezen kan er gemakkelijk bekeken worden welke producten er in liggen, perfect voor bijvoorbeeld de verkoop van waterijs. De vrieskisten met kantelende deksel zijn vaak groter en meer geschikt voor in de keuken. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wij bieden je professioneel advies. Via hier kun je contact met ons opnemen. Bekijk hier ons ruime assortiment!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.