+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Gebaksvitrines

Op zoek naar gebaksvitrines voor professioneel gebruik? Die vind je bij Henry Elferink Horecagoederen! Gebaksvitrines zijn speciale soorten gekoelde vitrines die gebruikt worden om taartjes en gebakjes gekoeld te bewaren. Deze vitrines zorgen er voor dat de deze etenswaren langer te bewaren zijn. Zo hoef je minder gebak weg te gooien.

Lees meer


Maar de vitrines zijn niet alleen handig om eten in te bewaren. Onze vitrines bevatten ook LED-spotjes op de producten. Daarom zijn ze ook te gebruiken om gebak mooi te presenteren. Omdat de producten mooi worden gepresenteerd, hebben klanten direct een duidelijke kijk er op. Wij hebben ze in verschillende soorten en maten. Heb je hulp nodig bij je keuze? Of wil je professioneel advies? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Worden de gebaksvitrines ook bezorgd?

Wij snappen dat het fijn is als je nieuw bestelde vitrine wordt bezorgd. Daarom bieden we je deze mogelijkheid. Naast het ophalen bij ons in de showroom in Almelo kun je er ook voor kiezen om het te laten verzenden. Als de prijs van de vitrine boven het franco bedrag uitkomt, wordt de gebaksvitrine zelfs gratis bezorgd! Mocht dat niet zo zijn, dan betaal je slechts de bijkomende verzendkosten. Wil je meer informatie over de levertijd en verzendkosten? Bekijk het hier.

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
per pagina