+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Bakplaten

Bakplaten voor professioneel gebruik vind je bij Henry Elferink Horecagoederen. Wij bieden je een ruim assortiment aan met verschillende types en groottes. Doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen kunnen wij je een bakplaat tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. In ons assortiment hebben we twee verschillende soorten bakplaten: elektrisch en gas.

Lees meer


Elektrische bakplaten

In ons aanbod vind je veel elektrische platen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Gastro-M 600-serie elektrische bakplaat 60/30 FTE. Deze bakplaat is volledig van hoge kwaliteit roestvrijstaal. Ook bevat de plaat een ingebouwde lekbak en is hij thermostatisch instelbaar. Naast deze bakplaat hebben we nog veel meer andere elektrische bakplaten.


Een bakplaat op gas

Bekijk hierbij eens de Gastro-M gladde gas bakplaat 60/70 FTG. Ook deze bakplaat is volledig van hoge kwaliteit roestvrijstaal. Ook bevat de plaat een ingebouwde lekbak en is hij thermostatisch instelbaar. Op aanvraag ook verkrijgbaar in propaan uitvoering.


Vragen over ons assortiment?

Omdat er zo veel keuze is kan het lastig zijn om een keuze te maken. Gelukkig kunnen wij je van professioneel advies voorzien. Mocht je er dus niet uitkomen, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Daarnaast bieden wij je ook de optie om je bakplaat te laten bezorgen. Als de prijs boven het franco bedrag uitkomt dan is de bezorging zelfs gratis. Zo niet, dan betaal je alleen de bijkomende bezorgkosten. Je hebt ook de keuze om hem op te halen bij ons in de showroom in Almelo. Alle informatie over verzenden, afhalen en de levertijd vind je hier.

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Aflopend sorteren
per pagina