+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Vleessnijmachines

Voor het echt mooi snijden van jouw vleesproducten kan je niet zonder een professionele vleessnijmachine. Wij bieden daarom ook verschillende snijmachines aan zodat jij jouw vleeswaren in prachtige mooie plakjes kan snijden. De machines zijn in verschillende grootes en merken verkrijgbaar.

Lees meer

Vooral de vleessnijmachines van het merk Daimond raden we aan. Deze machines zijn van zeer goede kwaliteit en ook nog is heel goed betaalbaar. Alle snijmachines zijn voorzien van een mes beschermer zodat je je niet aan het mes kan snijden. Gelukkig zijn deze beschermers wel gemakkelijk te verwijderen zodat je het mes goed schoon kan maken. In bijna alle snijmachines zit een automatische mes slijp mechanisme, de naam zegt het natuurlijk al. Het mes wordt tijdens het gebruik automatisch geslepen en dat is natuurlijk erg gemakkelijk.

Vleessnijmachine voor worst, kaas en brood

Snijmachines zijn er voor verschillende soorten waren. Met sommige kun je alles snijden maar andere soorten zijn bijvoorbeeld alleen maar geschikt voor brood. Lukt het je niet om zelf de juiste keuze te maken? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je kunnen helpen met het kiezen van de juiste snijmachine. Je kan natuurlijk telefonisch of per e-mail contact op nemen maar WhatsAppen kan tegenwoordig ook.

Vleeswaren snijmachine laten bezorgen

Heb je een keuze gemaakt en wil je de snijmachine laten bezorgen? Dat is natuurlijk geen probleem. Alle bestellingen met een orderwaarde van meer dan 500 euro worden gratis bezorgd. Heb je geen orderwaarde van 500 euro? Dan kan je je bestelling natuurlijk ook laten bezorgen. Kan het met de pakketdienst mee, dan betaal je hier 9 euro voor. Moet het met een pallet getransporteerd worden? Dan komen de transportkosten op 49 euro.

Heb je geen ruimte waar je de snijmachine neer kan zetten? Dan komt een stevige rvs tafel wellicht van pas. Bekijk hier ons assortiment rvs tafels.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina