+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Slagroom- en IJsmachines

Slagroom- en ijsmachines voor professioneel gebruik vind je bij Henry Elferink Horecagoederen. Slagroommachines zijn een must voor ijssalons. En wat dacht je van ijsmachines? Neem bijvoorbeeld onze ijsmachine van Buffalo:

Lees meer


Je kunt met deze machine makkelijk tot 1,5 liter ijs maken. Omdat de ijsmachine een ingebouwde koelcompressor heeft kun je gewoon je ingrediënten in de machine toevoegen. Deze zorgt er dan voor dat het mengsel luchtig wordt, dat het vriest en dat het mixt. Zo kun je gemakkelijk roomijs, yoghurtijs en sorbets maken. Ook hoef je de kom van tevoren niet in te vriezen, handig! De deksel bevat bovendien een vulopening, zodat je aardbeien, chocola of noten kunt toevoegen. Handig voor elke horeca onderneming en voor thuis. Heb je vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.


Kunnen de slagroom- en ijsmachines worden bezorgd?

Je kunt je nieuw bestelde machine natuurlijk ophalen bij ons in de showroom in Almelo. Maar wij snappen dat het fijn is als hij bij je wordt geleverd. Dat kan! Als de prijs boven het franco bedrag uitkomt is de bezorging gratis binnen Nederland. Is dat niet zo? Dan betaal je alleen de bijkomende bezorgkosten. Kijk hier voor alle informatie over bezorgen en afhalen.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina