Wie zijn wij

Wie wij zijn

Wij zijn Henry Elferink Horecagoederen, een groothandel in non-food horeca artikelen. Ons assortiment bevat koel- en vriesapparatuur, horeca apparatuur, horeca meubilair en terras meubilair. Ook hebben wij een variërend aanbod in partijgoederen zoals bijvoorbeeld overvoorraden, restpartijen, winkeldochters of faillissement opkopen.

 

Team

Ons team bestaat uit trotse en gedreven medewerkers die wie hier binnenkort aan u gaan voorstellen. De foto's moeten namelijk nog gemaakt worden

 

Import

Het grootste gedeelte van ons assortiment importeren wij zelf uit diverse Europese en Aziatische landen. Door direct bij de fabrieken in te kopen kunnen wij altijd tegen de scherpste prijzen leveren.

 

Leveren uit eigen voorraad

Eén van onze sterke punten is dat we de meeste producten die u op onze website ziet uit eigen voorraad kunnen leveren, dat betekent voor u een snelle levertijd.

 

Showroom

Een ander voordeel is ons zeer uitgebreide assortiment die in onze showroom van 3.000 m2 te bewonderen valt. U bent altijd van harte welkom in onze showroom, deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.