+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Wie zijn wij

Kippenschuur

In mijn jeugd werkte ik bij mijn vader in de viszaak en daarnaast handelde ik in gebruikte horeca apparatuur. Dat ging zo goed dat ik op mijn 27ste volledig voor mijzelf ben begonnen. Ik werkte vanuit een oude kippenschuur die ik huurde van een boer. De handel nam snel serieuze vormen aan en daarom zijn we toen ook al snel verhuist naar ons huidige pand in Almelo.


30 jaar

Inmiddels zijn we meer dan 30 jaar verder. In die 30 jaar zijn er verschillende magazijnen bijgebouwd en zijn we gegroeid tot een volledig non-food horeca groothandelsbedrijf met een assortiment wat voornamelijk bestaat uit gebruikte en nieuwe horeca apparatuur. Hierbij moet je denken aan koel- en warmhoudapparatuur voor de professionele keukens en horeca meubilair voor bijvoorbeeld café’s, restaurant en sportkantines. Wij leveren aan andere bedrijven en een gedeelte hiervan wordt gedaan via dealers.


Ons assortiment

Bij Henry Elferink Horecagoederen kun je terecht voor koel- en warmhoudapparatuur, rvs producten, horeca meubilair en terrasmeubilair. Bij koel- en warmhoudapparatuur moet je denken aan bijvoorbeeld professionele koelkasten, vrieskasten en koelwerkbanken in horeca keukens en sportkantines. Bij warmhoudapparatuur moet je bijvoorbeeld denken aan professionele ovens, frituur pannen, bakplaten en complete kooklijnen. Verder hebben wij een assortiment wat bestaat uit horeca meubilair en terrasmeubilair. Daarnaast bieden wij nog een groot assortiment aan van horeca kleinmateriaal van bestek en porselein tot afvalbakken en insectenverdelgers.


Lage prijzen

Het grootste gedeelte van ons assortiment importeren wij zelf uit diverse Europese en Aziatische landen. Door direct bij de fabrieken in te kopen kunnen wij altijd tegen de scherpste prijzen leveren.


Ons team

Wij hebben een klein team dat bestaat uit harde werkers. Kom je ergens niet uit? Heb je advies nodig? Of misschien heb je wel een klacht. Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je heel graag verder.

Henry Elferink Horecagoederen,

Wij zijn jouw non-food horeca groothandel.