+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Gebruikte horeca apparatuur wisselend assortiment

Gebruikte horeca apparatuur vind je bij Henry Elferink Horecagoederen. Wij hebben een wisselend assortiment die erg varieert in het aanbod. Voorbeelden van de gebruikte horeca apparatuur die wij in het assortiment kunnen hebben zijn:

  • Koelcellen
  • Vriescellen
  • Koelkasten
  • Gasfornuizen
  • Rational Combi Steamers
  • Frituurwanden
  • Sinaasappelpersen
  • En nog veel meer

Lees meer


Werkt de gebruikte horeca apparatuur nog goed?

Alle gebruikte horeca apparatuur die wij binnen krijgen wordt kwalitatief getest en gecontroleerd op werking. Wij verkopen alleen gebruikte horeca apparatuur als deze nog kwalitatief goed werkt. Dit betekent dat je er zeker van bent dat de gebruikte horeca apparatuur nog naar behoren zal functioneren wanneer je deze in je onderneming plaatst. Heb je dan nog vragen over het functioneren van het apparaat? Dan kun je altijd contact met ons op nemen via de mail of via WhatsApp op 06 31 3000 32.


Wat is de levertijd van de gebruikte horeca apparatuur?

De levertijd en verzendkosten voor onze producten kun je hier vinden. Sommige bestellingen van gebruikte apparatuur worden per palletvracht verzonden. Deze pallets worden dan tot aan de eerste deur geleverd en deze worden niet geplaatst. De chauffeur is namelijk niet verplicht om de pallet binnen te zetten. Wil je de bestelde gebruikte horeca apparatuur door ons laten plaatsen? Neem dan even contact met ons op via 0546- 40 10 29.


Kan ik deze apparaten retourneren of ruilen?

Alle informatie over retourneren of ruilen van de apparaten kun je hier vinden.


Wat wordt er bedoeld met een wisselend assortiment?

Doordat het per tijdsperiode verschilt hoeveel gebruikte apparatuur wij binnenkrijgen  beschikken wij over een wisselend assortiment. Het staat dus niet vast welk assortiment wij in de toekomst kunnen bieden.  Uiteraard bieden wij ook nieuwe producten en apparaten aan. Denk aan koelkasten, afzuigers of ovens. Naast apparatuur bieden wij nog veel meer producten aan, denk aan bijvoorbeeld meubilair voor het terras. Heeft u vragen over ons assortiment en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 91

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 91

Aflopend sorteren
per pagina