+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

IJscrushers

Professionele ijscrushers nodig voor je horeca onderneming? Die vind je bij Henry Elferink Horecagoederen. Ijscrushers zijn een must voor diverse horeca gelegenheden. Denk aan restaurants, café's en discotheken. Met behulp van deze crushers worden ijsklontjes 'gecrushed' tot hele kleine stukjes ijs. Dit is ideaal voor cocktails en koude dranken. Ook vinden blenders kleine stukjes ijs fijner dan dikkere ijsklonten. Zo kunnen er milkshakes en smoothies gemaakt worden! Daarom zijn ijscrushers altijd handig om te hebben.

Lees meer


Bij Henry Elferink Horeca vind je verschillende soorten crushers. Namelijk elektrische en handmatige crushers. Heb je een crusher nodig die grote hoeveelheden aankan? Kies dan voor een elektrische. Handmatige crushers zijn meer bedoeld voor de kleinere hoeveelheden. Heb je vragen over ons assortiment? Wil je bijvoorbeeld meer informatie over de crushers? Neem gerust contact met ons op.


Worden de ijscrushers bezorgd?

Je kunt je nieuw bestelde ijscrusher ophalen bij onze showroom in Almelo. Natuurlijk is het ook fijn als hij wordt bezorgd. Daarom bieden we je deze mogelijkheid. De bezorging is zelfs gratis als de prijs van de crusher boven het franco bedrag uit komt. Zit hij onder het franco bedrag? Dan betaal je alleen de bijkomende bezorgkosten. Kijk hier voor meer informatie over verzenden en afhalen.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina