+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Pizza ovens

De pizza oven horeca is te verkrijgen in een gasuitvoering of een elektrische uitvoering. Als je een professionele pizza oven wilt kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden veel verschillende soorten pizza ovens aan, bijvoorbeeld de Diamond pizza oven of een pizza tunneloven.

Lees meer

We begrijpen dat een horeca pizza oven een behoorlijke investering is, daarom bieden wij onze pizza ovens ook extra goedkoop aan. Vooral de Diamond pizza oven kunnen wij je aanbevelen. Al onze pizza ovens zijn voorzien van een stevige behuizing en hebben een simpele bediening zodat deze makkelijk te bedienen zijn.

Pizza oven in verschillende capaciteiten

Hoe veel pizza's wil je tegelijk kunnen bakken? Wij hebben pizza ovens met een capaciteit van 4 pizza's per keer maar ook ovens met een capaciteit van 6 pizza's. Wil je nog meer capaciteit dan kun je sommige modellen Diamond pizza ovens ook stapelen. En als je aan de lopende band pizza's wilt produceren dan is de pizza tunneloven misschien wel de beste keuze. Veel te kiezen dus, mocht je er niet uitkomen en heb je hulp nodig met het maken van de juiste keuze of wil je graag extra informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag telefonisch of per e-mail.

Pizza oven laten bezorgen

Bij aanschaf van grote apparatuur is het natuurlijk prettig dat dit bezorgd wordt. Bij Henry Elferink Horecagoederen worden de ovens bij een orderwaarde van meer dan 500 euro dan ook gratis bezorgd. Alle pizza ovens komen boven dit franco bedrag uit dus dat betekend dat de pizza oven gratis bij je wordt bezorgd. Wel zo prettig! Heb je liever een specifieke bezorgdag wanneer je de oven geleverd wilt hebben? Ook dat is geen probleem, wij kunnen een specifieke bezorgd datum voor je inplannen.

Met alleen een pizza oven ben je er natuurlijk. Daarom kun je voor pizzawerkbanken, opzetkoelvitrines en rvs werktafels ook bij ons terecht.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.