Horeca afzuigkap en toebehoren voor de professionele keuken

Afzuiging

Horeca afzuigkap kopen?

Op zoek naar een Horeca Afzuigkap van goede kwaliteit? Bij Henry Elferink Horecagoederen vindt u een passend assortiment afzuigkappen. Maar niet alleen complete afzuigkappen zijn te vinden in ons ruime aanbod, ook het toebehoren van de afzuigkap is te verkrijgen. Voor al uw benodigdheden bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Een professionele horeca afzuigkap is natuurlijk een van de belangrijkste elementen in de keuken. Want een goede ventilatie in de keuken is natuurlijk een vereiste. Niet alleen door de overheid, ook is dit gewenst door de ondernemer en zijn personeel. Een goede ventilatie in de keuken is dus belangrijk, en daar hoort natuurlijk ook een goede afzuigkap bij!

Niet alleen voor een goede horeca afzuigkap kunt u bij ons terecht. Ook voor de inrichting van de rest van de keuken hebben we een passend aanbod. Zo kunt u ook bij ons terecht voor koel- en vrieskasten, koelwerkbanken, werktafels en vele andere artikelen die thuis horen in de professionele keuken.

 

Ik wil een Horeca afzuigkap kopen, maar wordt deze ook bezorgd?

Als u een horeca afzuigkap koopt, wilt u vanzelfsprekend ook graag dat deze bezorgd wordt. Gelukkig behoort dat tot de mogelijkheden. Wij leveren de afzuigkappen franco op een adres in Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd) vanaf een bedrag van €500,-. Zit u onder het franco bedrag? Dan kan de afzuigkap alsnog bezorgd worden voor het bedrag van €49,-, dat is wel zo prettig. Natuurlijk behoort afhalen ook tot een van de opties.

Een afzuigkap bezorgen hoeft dus niet duur te zijn! Maar gebeurt dit dan ook snel? Indien op voorraad worden alle afzuigkappen die voor 12:00 uur besteld en betaald worden via iDeal dezelfde dag nog verzonden! Bij ons kunt u dus eenvoudig en snel een horeca afzuigkap kopen!

Bekijk hierboven ons uitgebreide assortiment.