+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Onderstellen voor horeca vaatwasser

Vaatwasseronderstellen voor professioneel gebruik vind je bij Henry Elferink Horecagoederen. Wij bieden je een volledig RVS universeel onderstel voor vaatwassers. Dit betekent dat verschillende maten vaatwassers op dit onderstel passen. Daarom kun je dit onderstel voor verschillende vaatwassers gebruiken. De onderstellen zijn inclusief twee regalen om vaatwaskorven in te plaatsen.

Lees meer


Verschillende vaatwassers

Omdat we veel verschillende vaatwassers aanbieden, kan de keuze soms lastig zijn. Niet elke onderneming heeft natuurlijk behoefte aan dezelfde vaatwasser. Daarom bieden we je verschillende soorten aan:


De meeste doorschuifvaatwassers hebben al hun eigen onderstel. Maar de voorladers en glazenspoelmachines hebben dat niet. Daarom zijn de onderstellen vooral voor dit soort machines bedoelt. Welke maat je dan kiest, is niet van belang. De onderstellen zijn namelijk geschikt voor vaatwassers van verschillende afmetingen.


Heb je vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij je van meer informatie voorzien!


Kunnen de vaatwasseronderstellen ook bezorgd worden?

Wij snappen dat het prettig is als je bestelde product bij je bezorgd wordt. Daarom bieden we je deze mogelijkheid. Als de prijs van het product boven het franco bedrag uitkomt, is de bezorging zelfs gratis! Zo niet, dan betaal je slechts de bijkomende bezorgkosten. Natuurlijk kun je het product ook bij ons in de showroom ophalen. Hier vind je alle informatie over verzenden en afhalen.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina