+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Aansluitringen

Een aansluitring voor een horeca afzuigkap vind je bij Henry Elferink Horecagoederen. Deze aansluitring is nodig voor het monteren van het kanaalwerk op de afzuigkap. Omdat er natuurlijk verschillende groottes afzuigkappen zijn bieden wij je ook diverse groottes aansluitringen. We hebben onder andere aansluitringen met de volgende afmetingen:

Lees meer

  • ø 200 mm
  • ø 250 mm
  • ø 300 mm
  • ø 315 mm
  • ø 350 mm

De aansluitring moet met pompnagels op de afzuigkap worden gemonteerd zodat je het kanaalwerk op de ring kan aansluiten.


Alles voor je afzuigkap

Bij ons vind je alles voor je professionele afzuigkap. Natuurlijk bieden we losse afzuigkappen aan. Deze zijn te verkrijgen in zowel een schuinmodel als in een doosmodel. Hier moet je dan een losse afzuigmotor in plaatsen. Naast losse afzuigkappen hebben we ook complete afzuigkappen, hier zit de motor er al bij in. Ook allerlei toebehoren zijn bij ons te verkrijgen. Denk aan geurfilterkasten, afzuigfilters en standenregelaars.


Vragen over de aansluitring?

Je kunt gerust contact met ons opnemen als je vragen hebt over welke aansluitring voor jouw afzuigkap geschikt is. Ook voor algemene vragen over ons assortiment kun je ons contacteren, wij kunnen je van professioneel advies voorzien. Voor alle informatie over verzenden en afhalen klik je hier.

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren
per pagina