+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Vriesmotoren

Op zoek naar een nieuwe vriesmotor voor je koelcel? Dan heb je bij Henry Elferink Horecagoederen een uitgebreide keuze! Wij hebben namelijk een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige motoren die de huidige motor in jouw koelcel prima kunnen vervangen! We hebben verschillende vriesmotoren koelcel van verschillende vermogens.

Lees meer


Zo zijn er motoren verkrijgbaar van 0,78kW tot en met motoren met een vermogen van 1,59 kW. Zo vind je altijd de juiste vriesmotor koelcel voor jouw koelcel! Natuurlijk bieden we niet alleen vriesmotoren koelcel aan, maar ook complete koel- en/of vriescellen inclusief vriesmotor vriescel! Ook zijn koel-/vriescellen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Heb je professioneel advies nodig van ons? Of heb je vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.


Worden vriesmotoren ook bezorgd?

Natuurlijk worden vriesmotoren ook bezorgd, maar hoe duur is dat? En hoe snel wordt de motor voor je vriescel geleverd? Alle vriesmotoren die duurder zijn dan het franco bedrag worden gratis geleverd! Maar mocht je nou nog onder het franco bedrag uitkomen, dan betaal je de verzendkosten zelf. Je bestelde koelmotor koelcel kan dus altijd bezorgd worden. Dat is wel zo makkelijk! Voor meer info over onze bezorgingen en de verzendkosten klik je hier.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 14

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 14

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina