+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Gastro M 700 Plus

De Gastro-M 700 plus is de ideale kooklijn voor de professionele horeca ondernemingen. Een kooklijn bevat allerlei apparaten die allemaal hetzelfde design hebben. Bovendien passen alle apparaten qua hoogte goed bij elkaar. Wanneer je een gehele kooklijn aanschaft voor je nieuwe horeca keuken, zal dit er dus erg professioneel uitzien. Naast professionaliteit biedt het ook een fijne en overzichtelijke werkplek.

Lees meer


Naast deze kooklijn hebben we ook nog de Gastro-M 600 en de Gastro-M 650 series. Dit zijn ook hele goede kooklijnen, maar de Gastro-M 700 plus steekt er qua kwaliteit echt bovenuit. Voor de allerbeste kwaliteit kies je dus voor deze kooklijn. De gehele 700 plus serie wordt gefabriceerd volgens de zwaarste normen. De ommanteling is geheel van roestvrijstaal gemaakt en de staande modules worden onderling gekoppeld met koppelstrips.


De 700 plus serie bevat heel veel verschillende apparaten. De meeste apparaten zijn zowel in een gas als in een elektrische uitvoering verkrijgbaar. Deze kooklijn bevat onder andere de volgende apparaten:

  • Bakplaten
  • Friteuses
  • Pastakokers
  • Bain Maries
  • Lavasteengrillen
  • Fornuizen
  • Ovens
  • Kooktafels

Een hele keuken inrichten is natuurlijk een hele stap. Daarom wil je er zeker van zijn dat je de goede keuze maakt. Omdat we verschillende kooklijnen aanbieden, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, dan kunnen wij je van professioneel advies voorzien. Ook voor alle vragen over de rest van ons assortiment kun je ons contacteren.


Voor meer informatie over de verzending van jouw nieuw aangeschafte product(en) klik je hier. Naast verzenden kun je je producten ook komen afhalen bij ons in de showroom. We geven je dan een berichtje wanneer het product klaar ligt om bij ons afgehaald te worden.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 17

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 17

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina