+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Snelkoelingen

Bij Henry Elferink Horecagoederen hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan horecagoederen voor je samengesteld. Zo behoren natuurlijk ook verschillende koeloplossingen hiertoe. Enkele voorbeelden van onze koeloplossingen zijn koelwerkbanken, koelkasten, vrieskasten en wijnkoelers.

Lees meer

Maar natuurlijk mogen de snelkoelers en snelvriezers niet ontbreken! Wij hebben namelijk een aantal verschillende snelkoelers en snelvriezers voor je samengesteld.

Er zijn natuurlijk verschillende soorten snelkoelers in verschillende maten. Zo heb je een snelkoeler of snelvriezer in de maten 3x 1/1 GN tot en met de maat 10x 1/1 GN. Maar ook verschillende Polar snelkoelers/snelvriezers zijn te verkrijgen in de maten 33 liter tot en met 240 liter. Er is dus voldoende keuze aan kwalitatief hoogwaardige snelkoelers/snelvriezers.

 

Kan mijn horeca snelkoeler bezorgd worden?

Natuurlijk wil je na de aanschaf van een horeca snelkoeler of een horeca snelvriezer ook dat deze bezorgd wordt. Maar is bezorgen wel mogelijk? En zo ja, hoe duur is een bezorging?  Bij ons is het mogelijk om de snelkoeler of snelvriezer te laten bezorgen. En vaak ook nog eens tegen een relatief korte tijd. Snelkoelers die besteld en betaald worden via iDeal op onze website worden vaak al binnen een paar werkdagen geleverd. Een snelkoeler of snelvriezer is dus zo in huis!

Het is natuurlijk fijn dat een horeca snelvriezer bezorgd kan worden. Maar wat kost het bezorgen van een horeca snelkoeler of snelvriezer? Alle snelkoelers en snelvriezers boven het franco bedrag worden gratis bezorgd! Dat is natuurlijk fijn! Maar wat kost het als het gewenste artikel niet boven het franco bedrag uit komt? Dan betaal je slechts de bijbehorende verzendkosten. Een snelkoeler of snelvriezer kan dus altijd bezorgd worden!

Voor meer info over onze bezorgingen en de verzendkosten klik je hier.

 

Een ruim assortiment aan horecagoederen!

Naast onze horeca snelkoelers en snelvriezers hebben we ook vele andere artikelen opgenomen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld eens aan koelwerkbanken, bars, terrasmeubilair en complete koelcellen! Neem dus gerust eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina