+31 (0)546 49 10 29

Winkelwagen 0
€ 0,00

Geurfilterkasten zonder motor

Geurfilterkast zonder motor voor professioneel gebruik, ideaal voor elke horecakeuken. Bij Henry Elferink Horecagoederen bieden we je een ruim assortiment geurfilterkasten in veel soorten en maten. Deze geurfilterkasten bevatten geen ingebouwde motor. Deze geurfilterkast kan verbonden worden aan een aparte motor. Deze filterkast kan aan de hand van een kanaal, zowel voor als achter aan een aparte motor verbonden worden.

Lees meer


Bij een geurfilterkast gaat de vervuilde lucht naar binnen en komt deze er weer schoon uit. Dat is natuurlijk fijn voor zowel de gasten als voor de koks. De zakkenfilter en doosfilter zorgen voor het opvangen van de vetdeeltjes. Hiermee wordt voorkomen dat deze vetdeeltjes de koolstoffilter laat verstoppen. Ook de afzuigmotor zal hierdoor worden gespaard van vuil, waardoor de levensduur van de filter wordt verlengd.


De juiste geurfilterkast zonder motor voor jouw horeca onderneming.

De filterkasten verschillen in capaciteit. De ene geurfilterkast kan bijvoorbeeld een grotere ruimte van schone lucht voorzien dan de andere.


Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt over ons assortiment. Ook kunnen wij je helpen om de ideale geurfilterkast voor jouw horeca onderneming te vinden.


Je kunt je bestelling laten bezorgen. Als de prijs van het product boven het franco bedrag uitkomt is de bezorging zelfs gratis. Je kunt je bestelling natuurlijk ook komen afhalen bij ons in de showroom in Almelo. Klik hier voor alle informatie over verzenden en afhalen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.